2777
2789

نمیدونم شما هم همچین حسی مث من دارید یا نه یا شاید الان بگید برو بابا خدا پدرتو بیامرزه طرف دیوانه اس... ولی میخوام بگم از وقتی اومدم تو این سایت احساس خیلی خوبی به هم جنسام پیدا کردم 

اینکه خیلی راحت میاییم باهم حرف میزنیم بحث میکنیم بهم دلداری میدیم پای درد دل هم میشینیم  گاهی اشک میریزیم واسه کسی که هیج وقت ندیدیمش و نمیشناسیمش گاهی هم صدای خنده هامون بلند میشه از حرفای بامزه ی همدیگه ...

اگر پولدار بودم یه مهمونی میگرفتم تو بهترین تالار شهر و همتونو از هر جای ایران که هستید دعوت میکردم به این مهمونی 

از نزدیک میدیدمتون 

اون وقت اونجا از نزدیک بهم دلداری میدیم 

باهم درد دل میکنیم 

یه مهمونی زنونه بدون هیچ مردی پر از لذتو ارامشو شادی 

نمیدونم چرا احساساتی شدم امشب 

فقط اومدم بگم همتونو دوس دارم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من این حس رو ندارم 

از واقعی ها خیری بهمون نرسید این که مجازیه🤣

خدا مارو برای هم نمیخواست ؛ فقط میخواست همو فهمیده باشیم !!! بدونیم نیمه ی ما مال ما نیست ؛ فقط خواست نیمه مون رو دیده باشیم !!!!  تموم لحظه های این تب تلخ ؛ خدا از حسرت ما با خبر بود !!!  خودش مارو برای هم نمیخواست ؛ خودت دیدی دعامون بی اثر بود 
من واقعا حالم خوبه از وقتی سایت عضو شم.اونایی ک دوس دارم عین دوستای واقعیمن.😍

شما درس و مخش نداری؟ دلس نمی خونی؟

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....

مثل رامبد جوان که سلبریتیهای مجازی رو دعوت کرد یکی هم بیاد بشه اسپانسر نی نی سایت یه جشن و ...... 😁😁

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
نه من این حس رو ندارم  از واقعی ها خیری بهمون نرسید این که مجازیه🤣

دلت پره خواهر😂

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
چرا همیشه باید به یه مرد ابراز علاقه کنیم که آخرشم گند بزنه به هر چی احساسه  امشب خواستم به هم ...

اي جان 

تو عاليي دختر😘😘😘

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔