۱۵ دی تولد نارنجی(دخترم(عروسکم)) هست بچم ۷ سالش میشه تم تولد استیج ترکیبی از آبی و صورتی و یاسی یه پیراهن پرنسسی تو این رنگ ها نیاز داره به مامانم گفتم براش یدونه ارزون ترینو بخر دیروز رفتن بیرون نخرید😭 بهش گفتم حداقل پارچه و تور بده براش لباس بدوزم گفت پارچه رو حروم کنم که واسه یه پشم شیشه تولد بگیری؟ قلبم رو شکوند بچه منم دل داره چه مادربزرگ سنگدلی هست😔 طفلک هفت سالش میشه میخوام واسش دوتا تولد بگیرم یکی توی مدرسه با دوستاش یکی هم داخل خونه بعد براش کیک بخرم یا با پودر کیک درست کنم روش اسمارتیز بریزم با یه مقوای بزرگ عدد انگلیسی ۷ درست کنم تزئینش کنم😍 آتلیه هم میبرمش هرسال براش تولد میگیرم تم های قبلیش انتخاب خودش پری دریایی و لولوخان و کرومی بود امسال سفید برفی دوست داشت ولی دهاتی و بیکلاس میشه استیچ خیلی ترند و شیکه
چیکار کنم بچه ام پیراهن پرنسسی نداره کسی هم دورمون نداریم بهمون قرض بده
میخوام حسابی براش سنگ تموم بزارم امروز از دانشگاه برگشتنی میخوام بادکنک هاش رو براش بخرم دوماه و خورده ای مونده ولی چون من دستیار فوق تخصصی ام اون موقع سرم شلوغه و وقت ندارم پس زودتر براش تولد میگیرم بچمو خیلی دوست دارم اینم بگم دخترم نخبه هست🤩😍 خیل از زندگیم راضی ام
لطفا برای پیراهن راهنماییم کنین چطوری درست کنم اصلا چیکارش کنم بچم بی لباس نمونه