2777
2789
عنوان

تولد نارنجیه مامانم براش لباس پرنسسی آبی نمیخره😭

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب گناه داره میخوام واسش تولد بگیرم همکاری نمیکنه بچمه ها

عزیزم فکر کنم شما کم کم 20 سالته

عروسک بچته؟؟؟؟؟؟؟

ایشالا تو واقعیت بچه دار بشی 

به خدا تو جامعه خوب نیست اسیب میبینی و دیگران جدی نمیگیرنت

خب منم دانشجو ام الان دنیا دنیا بین من و تو فاصله اس اینکه تولد برای عروسک بگیری خیلی رفتار بچگون ...

اون عین بچمه۷ ساله عروسک بازی میکنم تولد میگیرم واسش رو پام میخوابونمش بیرون میبرمش 

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

عزیزم فکر کنم شما کم کم 20 سالتهعروسک بچته؟؟؟؟؟؟؟ایشالا تو واقعیت بچه دار بشی به خدا تو جامعه خوب نی ...

تو خونه واسه خودم بازی میکنم کسی نمیدونه 😍😂

بچمه اسمش نارنج از ۱۳ سالگی زاییدمش

تو خونه واسه خودم بازی میکنم کسی نمیدونه 😍😂بچمه اسمش نارنج از ۱۳ سالگی زاییدمش

منم با خواهرم بازی می کنم  سنش ۱۲ ساله

ولی خودم تنهایی که نه  اخه 

اگه می بینی این کار باعث حال خوبت میشه اشکالی نداره ادامه بده بهش .ولی نباید باعث بشه از واقعیت زندگی دور باشی و  تو داستان خیالیت فرو بری

Taranom🦋
عزیزم من ساقی تو زنده میخام طفلی مامانت طفلی بابات طفلی اون مریضی که بعداً میاد زیر دستتطفلی طفلی خد ...

براش موی مصنوعی صورتی هم گرفتم با تم قشنگ ست بشه مامانم نمیزاره تولد بگیرم یواشکی بادکنک و فشفشه میخرم بعدش رقص نور میزاریم با نارنجی و مامان و بابا و داداشم میرقصیم 🎀