صبح رفتم به شدت پرو و وقیح میخواستم از سالن مطالعه استفاده کنم منو نزاشت داخل الا بلا گفت باید ساعت هشت بشه منم رفتم یه جا دیگه ولی به شدت عقده ای هستند کتابخانه ملی هم چند بار رفتم به شدت خوش برخورد بودند هیچکس جای خودش نیست کاملا مشخصه همشون حوزوی هستن کار پیدا نشده اومدن استخدام شهرداری
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به حوزوی بودن نیست به اخلاق مرامشون هست یبار رفتم کتابخانه زنگ گوشیم خورد فوری قطع کردم ناظرش هرچی از زبونش می اومد گفت با صدای بلند وداد نمیدونم یه زنگ گوچیک صداش بیشتر بود یا داد اون
ساعت کاری خب مهمهمن رفتم بانک نوشته بودند ۶/۳۰تا ۷ منو راه ندادنبا اینکه داحل بودن.
خب بانک اره ولی خب یه سالن مطالعه که موردی نداره کتابخانه ملی من زود رسیدم پرسنلشون گفتن بفرمایید تو سالن بشینید اینا انگار دور از جون سگ گرسنه بودن اول صبحی