2777
2789

صبح رفتم به شدت پرو و وقیح میخواستم از سالن مطالعه استفاده کنم منو نزاشت داخل الا بلا گفت باید ساعت هشت بشه منم رفتم یه جا دیگه ولی به شدت عقده ای هستند کتابخانه ملی هم چند بار رفتم به شدت خوش برخورد بودند هیچکس جای خودش نیست کاملا مشخصه همشون حوزوی هستن کار پیدا نشده اومدن استخدام شهرداری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حوزوی بودن نیست به اخلاق مرامشون هست یبار رفتم کتابخانه زنگ گوشیم خورد فوری قطع کردم ناظرش هرچی از زبونش می اومد گفت با صدای بلند وداد نمیدونم یه زنگ گوچیک صداش بیشتر بود یا داد اون 

ساعت کاری خب مهمهمن رفتم بانک نوشته بودند ۶/۳۰تا ۷ منو راه ندادنبا اینکه داحل بودن.

خب بانک اره ولی خب یه سالن مطالعه که موردی نداره کتابخانه ملی من زود رسیدم پرسنلشون گفتن بفرمایید تو سالن بشینید اینا انگار دور از جون سگ گرسنه بودن اول صبحی 

هرجایی یه ساعت شروع به کار داره اینجا هم همین بانکم ساعت شروع به کار داره زودتر بری رات نمیدن

اذربایجان خطه ای به بلندای تاریخ (یاشاسین اذربایجان ستارخان و باقرخانن انا یوردو)                            اورمونون دادی دوزی ،اورموگولی💔                        

خب بانک اره ولی خب یه سالن مطالعه که موردی نداره کتابخانه ملی من زود رسیدم پرسنلشون گفتن بفرمایید تو ...

بانک چه فرقی داره عزیزم؟

قانون میگه ۶/۳۰ 

بابد باز باشه

شما خواستی زودتر بری ولی قانونش ۸ بوده

بلاخره همگی بابد ب ی چیزی پایبند باشیم

و اون مقررات هست.

💕

فقط خواستی عقده خودتو رو حوزوی ها بریزی منم میرم بیمارستان میبینم پرستارا با هزارتا تیپ عجق و وجق چن ...

یه لیوان اب بخور فعلا ناراحتی جمع کن برو برو جایی که پرستارا گریه کنن🤣

خوبه هرروز از پرستارا تاپیک میزنن که چقدر دوس پسر دوس دختر دارن البته تو اهل اینکارایی نه من

نه تو هستی حتما که خبر داری 

ما هر و قت مریض بیمارستان داشتیم با وود کا ر سخت شون با اخلاق خوب از مریض مون نگهداری کر دن مزیضی که رو‌ به مرگ بود تو بیمارستان سر پا شد 

خب این یعنی چی ؟ یعنی به ا مان خدا رهاش نکردن 

کا ش ۱ ذره چشم رو هم داشته با شی 

فقط خواستی عقده خودتو رو حوزوی ها بریزی منم میرم بیمارستان میبینم پرستارا با هزارتا تیپ عجق و وجق چن ...

شما هم خواستی عقدتو بریزی رو پرستارا انگار

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد

هرجایی یه ساعت شروع به کار داره اینجا هم همین بانکم ساعت شروع به کار داره زودتر بری رات نمیدن

بانک رو نمیشه مقایسه کرد با سالن مطالعه ای که اسمش روشه عمومی و ساعت کار هم من دیروز پرسیدم گفتن هفت و ربع رفتم گفتن هشت