2777
2789
عنوان

امیدوارم بچه هاتون یه پخی بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 49 پست

یادش بخیر ما میرفتیم مدرسه سی نفر بودیم با یه مینی بوس میرفتیم ،الان هر چهار نفر یه سواری 

بعدم مدرسه بهمون نزدیک بود تقریبا 

الان مدارس وسط شهر اونم طرح ادرس بهشون نمیخوره ثبت نام میکنن

والا بنده خدا حق گفته یه جوری میان وسط خیابون پارک می کنن ترافیک درست میکنن انگار کل بلوار مال ایشون ...

اینایی که حمله کردن همونایین که جلو پارکینگ خونه ما (نزدیک مدرسه هستیم) پارک میکنن و من روزی نیم ساعت معطلم که یه بی فرهنگ بیاد ماشینش برداره

کل تایمم توی نی نی دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ___________________________روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم لایه بردار (آبی رنگ) کلینانس اون، سرم رتینول اوردینری، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه بدبختی حمل و نقل عمومی اوضاعش داغونه هر نیم ساعت یه اتوبوس میاد جوری که قشنگ باید بچسبی به در دو ...

خب فرهنگ و شهرداری و ....همه از بیخ مشکل داره.چرا انقد فروش ماشین و ثبت نامی و ازین چیزا زیاد کردن طرح مادران طرح نمیدونم چی؟؟این همه ماشین بریزه تو خیابونا وحشتناکه.یه مدرسه چهارصد دانش اموز داشته باشه چهارصدتا ماشین صبح و ظهر فقط میرن در اون مدرسه تا بچه هاشون ببرن بیارن.ببین چه افتضاحی میشه.چقد تصادف زیاده.چقد بی اعصابی زیاد شده.

خب شما میتونی به خودت نگیری

وقتی گفته بچه هاتون یه پخی بشن نگفته اونایی ک مردم ازاری میکنن

من به خودم نگرفتم کسی هم بیخود میکنه در مورد بچه من همچین چیزی بگه

ولی درمورد هر بچه اینجوری گفتن اوج بی شخصیتیه چون بچه مقصر بی فرهنگ بودن پدر و مادرش نیست

لایک نفرمایید با تشکر

اینایی که حمله کردن همونایین که جلو پارکینگ خونه ما (نزدیک مدرسه هستیم) پارک میکنن و من روزی نیم ساع ...

درکت می کنم عزیز 

والا خونه قبلیم جای یه مسجدی بود که مدام برنامه داشت میومدن بی فرهنگا جلوی خونه ما هی پارک میکردن یک سره باید به ۱۱۰ زنگ میزدم تا بیان ماشیناشونو بردارن 

خوب نمی بینن پارکینگه چرا پارک می کنن 

خب فرهنگ و شهرداری و ....همه از بیخ مشکل داره.چرا انقد فروش ماشین و ثبت نامی و ازین چیزا زیاد کردن ط ...

مشکل اینه که نمیشه بچه رو پیاده فرستاد ولی خب دلیلی نداره که با ماشین گنده بیاد بچش برسونه جلو پارکینگ خونه مردم پارک کنه 

کل تایمم توی نی نی دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ___________________________روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم لایه بردار (آبی رنگ) کلینانس اون، سرم رتینول اوردینری، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

بخدا بعضی وقتا فکرش که میکنم از مردم کشورم دیگه بدم میاد اصلا تفکرات و سبک زندگی و ایناشون با روحیه ...

مال دوستی رو که بیشتر شرایط ایجاب کرده به خاطر اون حس ناامنی اقتصادی. اما منم با این چشم هم چشمیاش به شدت مخالفم و اذیت میشم. منم همیشه آرزو میکنم کاش تو یه جزیره ای چیزی زندگی میکردیم. از مردم دور بودیم. اصلا خوشم نمیاد از وضعیت!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
مشکل اینه که نمیشه بچه رو پیاده فرستاد ولی خب دلیلی نداره که با ماشین گنده بیاد بچش برسونه جلو پارکی ...

چرا نشه؟خدا گفته بچه هاتون با اتومیبیل شخصی صبح به صبح سوار کنید ببرید بیارید

درکت می کنم عزیز والا خونه قبلیم جای یه مسجدی بود که مدام برنامه داشت میومدن بی فرهنگا جلوی خونه ما ...

حالا جالبه دوقورت و نیمش هم باقیه اعتراض کنی زبون درازی میکنه 

با سرویس!

خیلیا راهشون دوره. اما من بچمو باسرویس میفرستم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بله خانه از پای بست ویران است

همه شدن راننده و رانندگی کردن شده هنر .موتور روندن برا خانما شده ازادی.به قران نمیخوام بگم رانندگی بده ولی یه جورایی زیادی شده دیگه.با متراژ خیابونا و کوچه ها این حجم ماشین سازگار نیست.بخدا من موتور میبینم تمام تنم میلرزه چون از بچگی تصادف موتور فجیع زیاد دیدم ترسش رفته تو جونم.ماشینا و موتورا زیاد شدن ازون طرف تصادفات زیادتر .پر بیمارستانا همیشه پر تصادفیه.هیشکی به فکر سلامتی و شادابی دوچرخه سواری و ارامش نیست.همه چی شده بدو بدو