2777
2789
عنوان

امیدوارم بچه هاتون یه پخی بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 49 پست

خب شما بشین تو خونه نرو بیرون.بیرون چه خبره مگه؟؟😆

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان استارتراگه بی ادبی کردکامنتای شماکه زشت تره واقعامتاسفم براتربیت مجازی

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

بخاطر مدرسه رفتن نیست.بخاطر ازدیاد خودرو هست.الان هر کیو میبینی چه زن چه مرد یه ماشین داره پشتش نشست ...

جالبیش اینجاست که یه جورایی به چشم هم چشمی تبدیل شده این مساله. هر کی ماشین نداره یا رانندگی بلد نیست، مورد تمسخر هم قرار میگیره یا مسخره میشه! یا بقیه بهش فخرفروشی میکنن!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

میتونستید همینو باالفاظ بهتری بگید

مثلا امیدوارم بچه هاتون ب ی جایی برسن ک گیر کردن ماتوترافیک هم بعدا مفید بوده باشه براشون

جمله:

بشین عزیزم

و

بشین

بتمرگ سرجات 

سه تاش ی معنی دارن ...

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

والا بنده خدا حق گفته 

یه جوری میان وسط خیابون پارک می کنن ترافیک درست میکنن انگار کل بلوار مال ایشونه 

حالا حتما که نباید جلوی در مدرسه بچه رو پیاده کنی چار قدم راه بره استخوناش نمیشکنه 

بخاطر مدرسه رفتن نیست.بخاطر ازدیاد خودرو هست.الان هر کیو میبینی چه زن چه مرد یه ماشین داره پشتش نشست ...

اخه بدبختی حمل و نقل عمومی اوضاعش داغونه هر نیم ساعت یه اتوبوس میاد جوری که قشنگ باید بچسبی به در دوچرخه هم باید یه مکانی باشه وسط خیابون نمیشه 

والا بنده خدا حق گفته یه جوری میان وسط خیابون پارک می کنن ترافیک درست میکنن انگار کل بلوار مال ایشون ...

پس بهتره در مورد اون ادما بگن نه همه بچه ها

شخصیت اون کسی ک این حرفو زده و کسی هم ک ازش دفاع میکنه یکیه

لایک نفرمایید با تشکر

جالبیش اینجاست که یه جورایی به چشم هم چشمی تبدیل شده این مساله. هر کی ماشین نداره یا رانندگی بلد نیس ...

بخدا بعضی وقتا فکرش که میکنم از مردم کشورم دیگه بدم میاد اصلا تفکرات و سبک زندگی و ایناشون با روحیه من سازگاری ندارن.همه چی شده مال و تجملات .نو کردن وسایل منزل هر کی باید یه ماشین زیرپاش باشه.همیشه هم در حال طلا خریدن هستن تا گرونتر بشه سود کنن.دلم میخواد برم یه کشور کوهستانی یا جنگلی صبح تا شب تو طبیعت پیاده روی یا دوچرخه سواری کنم خونمم یه کلبه چوبی قشنگ باشه خخخ😅من مطمینم تو خیلی کشورها تفکراتشون مثل ایرانیا مال و اموال دوست نیست