2777
2789

دلم شدیدددد میخوادش

از دیروز عصر ک میوه خوردم تا الان ک فقط یکم گردو و بادوم خوردم دیگه چیزی نخوردم ک ناهار بیشتر بخورمم😬😂

اینقدر بی حالم نتونستم ۱۰ دقیقه هم پیاده رویی کنم

دلمم دمی گوجه با لوبیا سبز میخواد 🥲

وای لعنتتتت به رژیممم

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چه رژیمیه بابا هرچی میخوای بخور کم بخور

چون اینجوری یهو طغیان میکنی به همه خوراکیان حمله ور میشی🤣

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
اینجوری ک خودکشیه برای ظهر درست کن ۱۰قاشق بخور با یه پیاله ماست روغن نصف قاشق بیشتر نریز

اره برای ناهار میخوام درستش کنم

کلا مصرف روغن رو خییلی کم کردم

الانم با ی کوچولو روغن تفتش میدم فقط

خوراکیان 😂😂

لعنت بر کیبورد ...

لعنت بر پیش فرض🤣🤣🤣

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
این چه رژیمیه بابا هرچی میخوای بخور کم بخورچون اینجوری یهو طغیان میکنی به همه خوراکیان حمله ور میشی� ...

فعلا ۲ هفته تونستم نگهش دارممم😂😬

واقعا خوب رعایت کردم از من بعید بود😂🦦

بعد دمی گوجه بالوبیا سبز که میشه استانبولی چراراحت نمیگی استانبولی😂😂

عه مگه استانبولی لوبیا سبزم داره 

چون مامانم نمیریخت من متنفر بودم اه

۱۵ ساله نخوردم چون مزدوج شدم

بعد دمی گوجه بالوبیا سبز که میشه استانبولی چراراحت نمیگی استانبولی😂😂

نههه

استانبولی گوشت داره 

من دقیقا تمام مراحل دمی رو انجام میدم

و از اونجای ک عاشق لوبیا سبزم و الان ک فصلشه تو اکثر غذاهام هست🦦😂