2777
2789
عنوان

روز اول دانشگاه😬

460 بازدید | 66 پست

چجوری گذشت واستون

من که همش استرس دارم دانشگاه آزاد میخوام برم رشته ای که دوس دارمه ولی نمیدونم قراره چی بشه🙃

💮الا بذکر الله تطمئن القلوب💮

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پروسه ثبت نامم داره طولانی میشه میترسم کلاسا شروع بشه من دیر برسم دوست دارم از روز اول باشم😭

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

من گیج میزدم تو دانشگاه نمیدونستم حتی سلف کجاس😂بعدش درست شد

منم مطمئنم اینجوری میشم خیلی تابلو

حس میکنم همه نگاها رو منه از بس گیج بزنم😂

دانشگاه آزاد بودی تو؟

روز اول استاد نیومد برگشتم😂ولی روزهای بعد خوب بود فقط با تایم کلاس ظهر مشکل داشتم چون جوری بود نه میشد نهار خورد رفت سرکلاس نه میشد بعدش خورد 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

بابام منو تا دم در دانشکده رسوند بعدشم رفت! دوست صمیمیم باهام تو یه دانشکده قبول شده بود و دلگرمی دا ...

آخی ولی چقد خوب که با دوست صمیمیت هم کلاسی دانشگاه باشی

من که هنوز نرفتم هیچکس از دوستای صمیمی م هم دانشگاه نمیرن امسال

مامایی

من پروسه ثبت نامم داره طولانی میشه میترسم کلاسا شروع بشه من دیر برسم دوست دارم از روز اول باشم😭

وای منممم بهم گفتن صبر کنم پیامک بیاد ولی هنوز نیومده از ۷۲ ساعت هم بیشتر شده فردا دوباره حضوری میرم

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
نگران نباش خبری نی

از این نظر میگم که دوست ندارم همه برن کلاس بشینن بعدا من برم حس غریبی میکنم😪

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

دقیقا منم🥲

گفتن از۲۶ام کلاسا شروعه ولی هنوز حتی نرفتم دانشگاهو ببینم ثبت نامم طول کشیده