2777
2789
عنوان

همتون برید جمشید آشغالا

109 بازدید | 4 پست

تو دهات بی در و پیکر هستم همه غربتی بی فرهنگ 

همسایه ما چندتا بچه سیاه زشت کثیف داره دایم مثل سگ گریه میکنه داداش اوبی حرومیم دایم داره کالاف بازی می‌کنه با دخترا لاس میزنه 

دیگه خستم دیگه بریدم کجا برم خودمو گم و گور کنم اینجا اصلأ کتابخونه و پانسیون نداره 

کنکوریم نمیتونم دوتا تست بزنم انقدر سر و صدا میکنن

آروم باش 

من لُرم از نسل کاسیت، من لُرم از نسل یوتاب،من لُرم از نسل بی بی مَریم بختیاری من لرم اصالت من نیاز به فریاد زدن نداردما سازنده تاریخ و آثار موزه ها هستیم اصالت ستودنی لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو یه اب بزن به صورتت سه نفس اروم بکش یکم هوا بخوره به صورتت ...بعد بیا یه جایی رو انتخاب کن نمیدونم حیاطی اتاقی جایی که اینا جلو چشمت نباشن یا حتی بالاپشت بوم برو هندفریتو بزار تو گوشت یه اهنگ خیلیی بی کلام و ساده بزار که صدای محیط رو نشنوی بعد درست رو بخون