2777
2789

خیلی دلم شکسته قلبم سنگینی می کنه 🥺💔😭 انگار زندگی هیچ معنی نداره برام دلم از ازدواج سیاه شده ناامیدم😔💔 همش خودمو با اون دختره مقایسه می کنم یعنی من چیم از اون کمتر بود 😔 حالا عکس می ذارم یکم واضح نیست چون رو پروف اینستاش شات گرفتم یعنی اون از من خوشگلتر و بهتر بود که خدا عشق منو سهم اون کرد؟😔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونم درک کنم چه حالی داری

خدا نیاره برا کسی ما ۳ هفته کات بودیم از فکرش هم تا حد مرگ میرفتم ولی الان دیگه پیش اومده و سعی کن بیخیالش بشی اون به تو فکر نمیکنه تو هم الکی خودتو اذیت نکن

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

بیا بغلم عزیزم دلت شکسته اما هیچ ربطی به بهتر بودن اون دختر نداره قسمت نبوده

چی میشد خدا اونو قسمت من میکرد چرا اینقد تمناش کردم چرا اینقد ازش خواستم به هیچکدپم از حرفام گوش نکرد چرا مگه بنده اش نبودم