2777
2789

نمی‌دونم نوار قلب خودمه یا بچه 

از دیروز دلم درد میکرد رفتم دکتر نوار قلب نوشته 

ماه هشتمم

خیلی نگرانم 

برای چی میفرستن نوار قلب😭😭😭

وای چرا اینقدر نگرانی

احتمالا خواسته از سلامت خودت و بچه مطمئن بشع

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

که ضربان قلب بچتو چک کنن ببینن وقت اومدنشه یا نه

۸ ماهته دیگه نگران چی ای

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
الان بدنیا بیاد نمیمونه که هشت ماهه 😭😭😭

کی میگه نمیمونه؟

بعدم قرار نیست حتما به دنیا بیاد که

میخواد ببینه همه چی نرماله یا نه

همین

یه نعاینه عادی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

منم نوار قلب دادم برای بچه هیچ مشکلی هم نداشتم الکی خودتو نگران نکن دنیا هم بیاد میره دستگاه

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏
الان بدنیا بیاد نمیمونه که هشت ماهه 😭😭😭

اصلا نترس و الکی نگران نباش کی این چرت و پرتا رو بهت گفته ؟ الان صد سال پیش نیست که عزیزم .نه خودت چیزیته نه بچه که الان اینجایی .الان امپولای تشکیل ریه میزنن هشت ماهه ها می مونن دختر خود من الان پونزده سالشه