2777
2789
عنوان

تو بارداری چی بخوریم که جنس دندون های جنین خوب باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا از کی شنیدی همون بعد تولد کرسی میبنده

اینم جواب هوش مصنوعی محض احتیاط الان پرسیدم

آره، سوال خیلی جالبیه! در مورد دندون جنین توی بارداری، قضیه اینطوریه:

بله، دندون‌های جنین در دوران بارداری شروع به تشکیل شدن می‌کنن. اما نه اون شکلی که ما فکر می‌کنیم بیرون از لثه باشه!

*   تشکیل اولیه: از حدود هفته ششم بارداری، جوانه دندان‌ها در فک جنین شروع به شکل‌گیری می‌کنن. این جوانه ها در واقع همون دندون‌های شیری هستن که زیر لثه جنین پنهان شدن.
*   رشد و معدنی شدن: این جوانه‌ها به مرور زمان رشد می‌کنن و مواد معدنی لازم مثل کلسیم و فسفر رو از بدن مادر دریافت می‌کنن تا قوی بشن.
*   زمان بیرون آمدن: دندون‌های شیری معمولاً بعد از تولد و حدوداً از ۶ ماهگی به بعد شروع به بیرون اومدن از لثه می‌کنن. البته این زمان برای بچه‌ها متفاوته و ممکنه زودتر یا دیرتر اتفاق بیفته.
*   دندون‌های دائمی: جالب اینجاست که حتی جوانه‌های دندون‌های دائمی هم در دوران بارداری در فک جنین شروع به تشکیل شدن می‌کنن و زیر دندون‌های شیری قرار می‌گیرن.

پس به طور خلاصه:

*   دندون‌های شیری در دوران بارداری در فک جنین تشکیل میشن.
*   این دندون‌ها زیر لثه پنهان هستن و بعد از تولد بیرون میان.
*   حتی جوانه‌های دندون‌های دائمی هم در بارداری شکل می‌گیرن.

این نشون میده که بدن انسان چقدر شگفت‌انگیزه و چقدر فرآیندهای پیچیده در دوران جنینی اتفاق میفته! 😊

+ اون بنده خدا آدم معتبری حرف بیهوده تا حالا ازش نشنیدم 

از هوش مصنوعی هم پرسیدم درسته میگهجوابش برات کپی کردم فرستادم

ب هرحال مراقبت های بعد از تولد تاثیر بیشتری داره 

استفاده کردن از مسواک انگشتی تغذیه مناسب پرهیز از شیرینی جات و استفاده از مکمل ها

❌️لایکم نکنید لطفا❌️