2777
2789

سوالی که خیلی ذهنمو درگیر کرده

خوردن چه چیزهایی در زمان بازداری باعث میشه دندون های بچه در آینده جنس خوبی داشته باشه؟ 

بوده کسی خودش جنس دندونش خوب نبوده

اما مال بچش جنس خوبی شده باشه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشترین تاثیر رو ژن دارهدندون دختر معمولا ب پدر میره و پسر به مادرفقط کلسیم زیاد از حد مصرف نکن نتیج ...

ژن؟ 

واقعا

منکه مجردم

فقط خواستم بدونم چرا جنس دندون من خوب نیس

و مادرم باید چیا می خورده 

وکلا خواستم اطلاعات عمومیم بره بالاتر 

ژن؟ واقعامنکه مجردمفقط خواستم بدونم چرا جنس دندون من خوب نیسو مادرم باید چیا می خورده وکلا خواستم ا ...

بله ژن مهمترین عامله، تغذیه هم تاثیرات خوبی داره، وقتی چند نسل از دندوناشون مراقبت کنن یا تو بارداری رعایت کنن، ژن نسل‌های آیندشون اوکی میشه 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
وا جنس چیزی ک تو بارداری تشکیل نمیشه رو میخوای بهتر کنی دنیا اومد پزشک تغذیش ویتامین میده ب پسر من ۶ ...

عزیزم تا اونجایی که من می دونم دندون ها زمان بارداری

تشکیل میشن

منتها کوچواو هستن اون زیر

و بعد از تولد و بعداز 6 ماهگی شروع به بیرون اومدن می کنن

واقعا؟

بله بیشترش ژنتیکه ولی مواظبتم تاثیر داره اون اصلا دندون نداره وقتی تو شکمته😂😂دندون دراورد مسواک بزنی براش تغذیه خوب داشته باشه بزرگتر شد نخ دندون بکشه خیلی تاثیر داره 

بله ژن مهمترین عامله، تغذیه هم تاثیرات خوبی داره، وقتی چند نسل از دندوناشون مراقبت کنن یا تو بارداری ...

اخه من جنس دندونام خوب نیست

با وجود مراقبت ها و مصرف نکردن شیرینی ها

عزیزم تا اونجایی که من می دونم دندون ها زمان بارداریتشکیل میشنمنتها کوچواو هستن اون زیرو بعد از تولد ...

ن بابا از کی شنیدی 

همون بعد تولد کرسی میبنده 

❌️لایکم نکنید لطفا❌️
بله بیشترش ژنتیکه ولی مواظبتم تاثیر داره اون اصلا دندون نداره وقتی تو شکمته😂😂دندون دراورد مسواک بز ...

چرا دندون جنین همون موقع تشکیل میشه

منتها زیر لثه هاست و بعدترها شروع به بزرگتر شدن

و درآوردن می کنه 

اخه من جنس دندونام خوب نیستبا وجود مراقبت ها و مصرف نکردن شیرینی ها

آره خب میدونم چی میگی، گفتم که بستگی ب ژنتیک داره، دندونای مامانت خوب نبوده یا بابات؟

کلسیم زیاد مصرف نمیکنی؟

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️