گلنارررر مدیر استارتر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 7822 عنوان تو بارداری چی بخوریم که جنس دندون های جنین خوب باشه 126 بازدید | 23 پست سوالی که خیلی ذهنمو درگیر کردهخوردن چه چیزهایی در زمان بازداری باعث میشه دندون های بچه در آینده جنس خوبی داشته باشه؟ بوده کسی خودش جنس دندونش خوب نبودهاما مال بچش جنس خوبی شده باشه؟ دیروز | 08:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جنیفر____لارنس عضویت: 1404/01/15 تعداد پست: 421 من تو برنامه خوندم ویتامین دی کافی بهش برسه جنس دندوناش خوب میشه
کوه_آلپ عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 8240 بیشترین تاثیر رو ژن دارهدندون دختر معمولا ب پدر میره و پسر به مادرفقط کلسیم زیاد از حد مصرف نکن نتیجه عکس میده، تعادل خوبه ❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
گلنارررر مدیر استارتر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 7822 بیشترین تاثیر رو ژن دارهدندون دختر معمولا ب پدر میره و پسر به مادرفقط کلسیم زیاد از حد مصرف نکن نتیج ... ژن؟ واقعامنکه مجردمفقط خواستم بدونم چرا جنس دندون من خوب نیسو مادرم باید چیا می خورده وکلا خواستم اطلاعات عمومیم بره بالاتر
rasta1996 عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 7009 وا جنس چیزی ک تو بارداری تشکیل نمیشه رو میخوای بهتر کنی دنیا اومد پزشک تغذیش ویتامین میده ب پسر من ۶تا ۹ماهگی شربت استئوکر داد ❌️لایکم نکنید لطفا❌️
کوه_آلپ عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 8240 ژن؟ واقعامنکه مجردمفقط خواستم بدونم چرا جنس دندون من خوب نیسو مادرم باید چیا می خورده وکلا خواستم ا ... بله ژن مهمترین عامله، تغذیه هم تاثیرات خوبی داره، وقتی چند نسل از دندوناشون مراقبت کنن یا تو بارداری رعایت کنن، ژن نسلهای آیندشون اوکی میشه ❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
گلنارررر مدیر استارتر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 7822 وا جنس چیزی ک تو بارداری تشکیل نمیشه رو میخوای بهتر کنی دنیا اومد پزشک تغذیش ویتامین میده ب پسر من ۶ ... عزیزم تا اونجایی که من می دونم دندون ها زمان بارداریتشکیل میشنمنتها کوچواو هستن اون زیرو بعد از تولد و بعداز 6 ماهگی شروع به بیرون اومدن می کنن
baran6558 عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 9731 واقعا؟ بله بیشترش ژنتیکه ولی مواظبتم تاثیر داره اون اصلا دندون نداره وقتی تو شکمته😂😂دندون دراورد مسواک بزنی براش تغذیه خوب داشته باشه بزرگتر شد نخ دندون بکشه خیلی تاثیر داره
گلنارررر مدیر استارتر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 7822 بله ژن مهمترین عامله، تغذیه هم تاثیرات خوبی داره، وقتی چند نسل از دندوناشون مراقبت کنن یا تو بارداری ... اخه من جنس دندونام خوب نیستبا وجود مراقبت ها و مصرف نکردن شیرینی ها
rasta1996 عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 7009 عزیزم تا اونجایی که من می دونم دندون ها زمان بارداریتشکیل میشنمنتها کوچواو هستن اون زیرو بعد از تولد ... ن بابا از کی شنیدی همون بعد تولد کرسی میبنده ❌️لایکم نکنید لطفا❌️
گلنارررر مدیر استارتر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 7822 بله بیشترش ژنتیکه ولی مواظبتم تاثیر داره اون اصلا دندون نداره وقتی تو شکمته😂😂دندون دراورد مسواک بز ... چرا دندون جنین همون موقع تشکیل میشهمنتها زیر لثه هاست و بعدترها شروع به بزرگتر شدنو درآوردن می کنه
گلنارررر مدیر استارتر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 7822 ن بابا از کی شنیدی همون بعد تولد کرسی میبنده از یه آدم معتبر
کوه_آلپ عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 8240 اخه من جنس دندونام خوب نیستبا وجود مراقبت ها و مصرف نکردن شیرینی ها آره خب میدونم چی میگی، گفتم که بستگی ب ژنتیک داره، دندونای مامانت خوب نبوده یا بابات؟کلسیم زیاد مصرف نمیکنی؟ ❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️