2777
2789
عنوان

کاشکی منم یه خانم خونه دار بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 5714 بازدید | 204 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خانمهای شاغل هم تمام کارای شما رو‌انجام میدن دیگه

اشتباه میکنی تمام کارهای خونه رو خودت انجام میدی،برای همین خسته شدی.یک پنجم حقوقتو بده یک خدمتکار تمام کارهای خونه رو انجام بده و تو عصر فرصت داری بری بگردی و خوش بگذرونی

ینی هم بیرون کار میکنن هم تو خونه ؟ عین زنای خانه دار ؟اونوقت چطور میرسن به تمام کاراشون

من ۷ بیدار میشم،تا ۹ کارهای خونه رو میکنم و نهار میپزم.۱۰ میرم سرکار تا ۲ عصر.۲ تا ۴ نهار میخوریم و باز کارهای خونه.مجدد ۴ میرم تا ۱۰ شب.میام شام میخوریم و ۱۲ تا ۱ میخوابم.۶ روز هفته این برنامه مه.به همه کارهام هم میرسم

همسر من نهایتش آخر شب اسباب‌‌بازی بچه ها رو‌جمع میکنه ‌ تموم واقعا قصد‌دارم یه نیروی ثابت یک‌روز‌در‌ ...

یه معلم داشتیم میگفت به عروسم گفتم از سر کار میایی سریع لباس در نیاری بپری تو اشپز خونه 

هر کاری پسرم کرد توم انجام میدی 

نشست توم بشین 

خوابید توم بخواب 

اگه آمد کمک توم کمک کن 

باید یادش میدادی 

شوهرت دیگه خیلی بی فکر و نمیگه زنم از پا درمیاد ؟؟؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

💄✨ آموزش تخصصی آرایشگری با کمترین هزینه ممکن! ✨💄  

🌸 آموزش کامل تمام لاین‌های آرایشی  

💰 فقط با 100هزار تومان  

🔒 بدون هیچ ریسکی:  

✅ اول دوره‌ها رو دریافت کن  

✅ بعد هزینه رو پرداخت کن  

📣 مناسب برای همه؛ از مبتدی تا حرفه‌ای  

📲 برای ثبت‌نام یا دریافت اطلاعات بیشتر، پیام بده  

🎓 آموزش‌ها به‌صورت مجازی از طریق تلگرام ارسال می‌شن