2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خودکشی هیچی رو درست نمیکنه

هیچی

فقط یه اخرت و بهشت رفتن که خوشبختی ات هست رو از خودت میگیری

مگه ادم مغز خر خورده این همه تحمل کنی سختی بکشی بعد بهشت هم نری!

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

اتفاق خاصی افتاده که افکار خودکشی داره یا نه حالت افسردگی و افکار منفی؟؟؟ اگه بخاطر افسردگی و افکار منفیه زیاده، ایشون غلبه سودا دارن باید اصلاح مزاج کنن وگرنه مشاوره و کتاب و.....موقت و تاحدودی میتونه حالشو بهتر کنه

ازش بپرس این علائم رو چندتاش داره؟

یبوست
خشکی پوست
رنگ تیره پوست
ترس
وسواس
افسردگی
دیر تصمیم گرفتن

تو اینترنت قسمت هایی از زندگی پس از زندگی که در مورد خودکشی هست ببینه تا ابد پشیمون میشه

اره اتفاقا لینک دوتا از برنامه هاشم بهش دادم ولی نگاه نمیکنه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2129483

اره  ولی به نظرم بیشتر خودش بیشتر میتونه به خودش کمک کنه منم تا چند وقت پیش به حدی مضطرب بودم و حالم گرفته بود که همه فکر میکردن مریض شدم ولی خدا حاجتمو داد و راحتم کرد فکر میکردم نمی شنوه منو نمی بینه ولی دید و شنید من اشتباه میکردم

اتفاق خاصی افتاده که افکار خودکشی داره یا نه حالت افسردگی و افکار منفی؟؟؟ اگه بخاطر افسردگی و افکار ...

اره خیلی مشکلات داره،بیماری پدر و مادر،بی پولی،تنهایی و...

https://abzarek.ir/service-p/msg/2129483

😂😂😂یبار رفتم درمورد قرص برنج مطلب بخونم سریع سایت بهم مشاور معرفی کرد حالا من قصد خودکشی نداشتما 

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴