2777
2789
عنوان

بچه ها چهره ام رو مسخره کردن و

188 بازدید | 15 پست

گفتن ابروهاش همش مداد من نچرالم بدون عمل زیبایی 

سیاهی زیر چشم 

کک و مک دارم 

ارایش زیاد نمیکنم و ضد افتاب میزنم 

ابروهای پهنی داشتم که دست ارایشگر حسود بارکش کرد و الان دارم ترمیمش میکنم

لباس پوشیدنم 

موهام بیرون نمیزارم مانتوهام بلندن اما مانتو هام رو جدید خریدم و بروز 

پس با این حساب زیبایی عزیزم

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا روانشون بیماره عزیزم، اگه طی یک شبانه روز حداقل یه مزخرف نگن ممکنه بمیرن

چنین آدمایی رو اصلا جدی نگیر، حرفی هم زدن جوابشونو بده حتما

اصلا نباید اجازه بدی کسی درموردت نظر بده، باهاشون خشک و جدی و وحشی رفتار کن

الکی مهربون و خودمونی نباش، با همه دوستانه رفتار نکن چون خاصیت این روانیا همینه که دست می‌ذارن رو آدمای مهربون و ساده

باید حتما یه مرز بذاری بین خودت و اونا

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

کی مسخره ت می‌کنه ؟ ولی دید واقع بینانه ای نداری، آخه کدوم آرایشگری میاد از حسودی کار خودش رو خراب ک ...

نه اینکه میگم آرایشگر فامیل بود و همه میشناختنش اما من نمیشناختمش

اونا روانشون بیماره عزیزم، اگه طی یک شبانه روز حداقل یه مزخرف نگن ممکنه بمیرنچنین آدمایی رو اصلا جدی ...

از کجا فهمیدی مهربون و ساده هستن 

چون دقیقا مهربون و ساده هستم و خیرم به مردم میرسه

از کجا فهمیدی مهربون و ساده هستن چون دقیقا مهربون و ساده هستم و خیرم به مردم میرسه

خخخ چون منم این‌جوری بودم

ولی دیدم تهش همونا برات حرف درمیارن، پشت سرت غیبت می‌کنن، تو جمع شروع می‌کنن به دلقک بازی و تو رو می‌کنن سوژه خودشون (چون مطمئنن مهربونی و قرار نیست پارشون کنی)

واسه همین نباید اصلا با همه صمیمی بود، نباید به هر کسی لبخند زد، اگه حتی دوستت هم حرف بی‌جایی زد باید جوابشو بدی، دعوا راه بندازی حرفتو بزنی و نشون بدی نمی‌ذاری کسی ازت سواستفاده کنه.

آدمای مهربونی که حتی اگه بزنن تو سرشون بازم لبخند میزنن اصلا ابهت ندارن متأسفانه 

اون دیوونه‌ها هم عاشق این مدل آدمان، قشنگ باهاشون بازی می‌کنن و خوش می‌گذرونن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

خخخ چون منم این‌جوری بودمولی دیدم تهش همونا برات حرف درمیارن، پشت سرت غیبت می‌کنن، تو جمع شروع می‌کن ...

چند وقت پیش باشگاه بودم رفتم یه جا ایستادم یه خانم امد گفت اینجا جای منه 

من گفتم حالا یه جا دیگه وایسا چشماش نازک کرد و با حالت تحقیر امیز گفت به خاطر تو برم یه جای دیگه 

من عصبانی شدم و بهش گفتم اگر قرار تحقیر  کنی به بدترین شکل باهات برخورد میکنم همینقدر که تو هزینه کردی منم هزینه کردم 

بعد الان اون خانم با دو تا دوستاش همش با چشماشون دعوام میکنن 

میگم کاش مثل همیشه از کنارش رد میشدم 

چند وقت پیش باشگاه بودم رفتم یه جا ایستادم یه خانم امد گفت اینجا جای منه من گفتم حالا یه جا دیگه وای ...

ایول

وقتی آدمای خودخواه و زورگو ازت عصبانی باشن یعنی کارت درسته. اصلا نباید احساس بدی داشته باشی.

با افتخار زل بزن بهشون پوزخند بزن، بیشتر می‌سوزن این‌جوری😁

اولاش یه کم سخته چون دلت می‌خواد همه رو از خودت راضی نگه داری، اما کم کم بهت مزه میده و راحت می‌تونی ابهت به دست بیاری.

اگه اون روز می‌رفتی کنار به اکیپ خانمه سیگنال می‌فرستادی که: هی من یه دختر ضعیفم که می‌تونید برام قلدری کنید، هر وقت منو دیدید بهم کرم بریزید و تیکه بندازید.

ولی چون قهوه‌ایش کردی ازت فاصله گرفته🤣 تنها کاری هم که می‌تونه بکنه همون چشم‌غره رفتنه