2777
2789

من دانشگاه رشته بهداشت عمومی خوندم.و دو سال طرح در مرکز بهداشت گذروندم 

امسال آزمون آموزش و پرورش به عنوان مربی بهداشت قبول شدم.اولش خیلی خیلی ذوق داشتم

حتی قبلا  که به مدرسه و اینا فکر میکردم،با خودم میگفتم ای کاش مربی بهداشت قبول بشم نه دبیری.

یعنی حتی در آزمون‌های قبل که برای منطقه ما و از رشته بهداشت عمومی برای دبیری زیست هم ثبت نام می‌کردند ته دلم می‌گفتم ای کاش مربی بهداشت هم می‌خواستند

آزمون استخدامی امسال از رشته بهداشت عمومی هم می‌تونستیم برای دبیر زیست ثبت نام کنیم و هم مربی بهداشت .البته شهر ما فقط مربی بهداشت میخواست.و من قبول شدم

اما الان که اومدم می‌بینم که خیلی برای من این کار سخته 

یک مقدار پرورشی طوره!

باید مدام برنامه هماهنگ کنی و بخشنامه‌ها رو اجرا کنی 

و این به غیر از کارهای روتینی که یه مربی بهداشت در مدرسه داره هست.

کلی کار باید انجام بدیم و اصلاً هم به چشم نمیاد متاسفانه. 

حتی همه دبیرها و بقیه کسایی که داخل مدرسه هستند به من میگن خوش به حالت که مربی بهداشت هستی و راحت راحتی! 

اما مدام با خودم میگم ای کاش من دبیر بودم و می‌رفتم سر کلاس تدریس می‌کردم و میومدم بیرون و دیگه با برنامه‌های مختلف و مناسبت‌ها کاری نداشتم. 

همسرم میگه که اگر دبیر بودی هم باز اون موقع شاید یک طور دیگه‌ای ناراضی بودی. این موردو نمی‌دونم احتمالش هست. قطعاً دبیری هم سختی‌های خودش رو داره شاید خیلی خیلی هم بیشتر سخت باشه 

اما حداقل مشخصه که دقیقاً باید چه کار کنی 

بقیه میگن سال اول همینطوره کم کم همه چیز دستت میاد و بعدش میبینی از کار خودت تو آموزش و پرورش بهتر وجود ندارد.

نمدونم واقعا به هر صورت الان دنبال راهی هستم که تغییر سمت بدم از مربی بهداشت به دبیر زیست.

کسی راهشو میدونه؟ممنون میشم راهنمایی کنید.

در ضمن هنوز حکم و ابلاغ هم برام نزدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دبیری مرتب باید آپدیت باشی انتقاد و نارضایتی خانواده‌ ها بچه ها انتقال مفاهیم

قطعاً همینطور هست که شما میگین

اما مربی بهداشت هم دست کمی از اون لحاظ ندارن

کما اینکه همیشه هم بخشنامه و پویش و برنامه هست که باید اجرا بشه.و سال به سال فرق می‌کنه و باعث میشه که حد اقل من،هیچ موقع یک روتین درست درمون توی کارم نداشته باشم