2777
2789
نه الهه نیستم نسبت ب کرج عالی بود یعنی واقعا یادمه پول ی واحد اپارتمان اینجا میشد خونه ویلایی اونجا

چون کرج تهران ب اندازه شهرستان ها رشد ندارن 

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

نماز شب بخون و شب ها سوره ی واقعه برای برکت زندگی بخون خیلی تاثیر داره    شما که کاری از دستتون بر نمیاد 

حدیث کسا هر روز بخونید محبت اعضای خانواده رو نسبت به هم بیشتر می کنه  پدرتون هم می چسبه به کار و ایده برای خانه خریدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاش حتما خوب نبوده جای خوب ۲۰۰ متری اپارتمانی ۱۶ به بالاست

۲۰۰ متری واسه یه ادمی که خونه نداره؟😐

الان باید درباره ۶۰_۷۰ متر صحبت کنی نه ۲۰۰

من الان زدم دیوار ۷۰ ۸۰ متری دورو بره ۱۹۰۰و ۲ ملیارد ایناس

جای خوبتون کجاست یزد؟

خدایا شکرت

چون کرج تهران ب اندازه شهرستان ها رشد ندارن

خو هزینه زندگی تو شهرستانها کمتره درامد ها کمتره دسترسی ها کمتره چرا باید خونه گرون تر باشه؟

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد

۲۰۰ متری واسه یه ادمی که خونه نداره؟😐الان باید درباره ۶۰_۷۰ متر صحبت کنی نه ۲۰۰من الان زدم دیوار ۷۰ ...

اره تازه میگه اپارتمان، من ک اصن تو یزد کلا اپارتمان یادم نی دیده باشم هر چی دیدم ویلایی بودن ‌. پسرخالمم اونجا خونه ویلایی بزرگ داره کرج نمیتونست همچین خونه ای بخره .

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد

چند وقت پیشا چک کردم نسبت ب شهر محل زندگی خودم ک کرجه عالی بود. اصالتا یزدیم

نه عزیزم اونجا که ارزونه حتما محله افغانی نشینا ست مثل حسن آباد و جاهایی که امیدی به ترقیش نیست مثل دهه فجر 

بافت تاریخی و محله های درب و داغون که اجازه تخریب و بازسازی ندارن یا ارزش نداره بخوان تخریب کنن چون نصف زمین میره برا کوچه

اره تازه میگه اپارتمان، من ک اصن تو یزد کلا اپارتمان یادم نی دیده باشم هر چی دیدم ویلایی بودن ‌. پسر ...

اره الان برا کنجکاوی زدم دیوار خونه بالا ۱۰۰ متر از ۳ ملیارده

۱۶ ملیارد مگه سونا جکوزی و اینا هم داشته باشه دوبلکسم باشه و....

خدایا شکرت

خو هزینه زندگی تو شهرستانها کمتره درامد ها کمتره دسترسی ها کمتره چرا باید خونه گرون تر باشه؟

علت های زیادی داره 

ولی به طور طبیعی و منطقی قیمت خونه شهرستان از کرج تهران بیشتر حتی بهترین مناطق تهران هم نسبتا قیمت های پایینی دارن 

مثلا من حتی خونه ۵ میلیاردی دیدم در بهترین منطقه درصورتی ک باید ۲۰ میلیارد پولش بود

حتی خونه ۲۵۰۰ هم دیدم منطقه متوسط اونم تهش بابد ۸ میلیارد روش قیمت میخورد 

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
۲۰۰ متری واسه یه ادمی که خونه نداره؟😐الان باید درباره ۶۰_۷۰ متر صحبت کنی نه ۲۰۰من الان زدم دیوار ۷۰ ...

یه تومن  دوتومن خیلی جاش پرته بلوار جمهوری و صفاییه جای  خوبه  واکثراخیلی گرونن 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
علت های زیادی داره ولی به طور طبیعی و منطقی قیمت خونه شهرستان از کرج تهران بیشتر حتی بهترین مناطق ته ...

بهترین مناطق تهران هم قیمت پایینی دارن؟ ی جا خوندم تهران یکی از گرون ترین شهرای جهانه از لحاظ قیمت ملک .

اره تازه میگه اپارتمان، من ک اصن تو یزد کلا اپارتمان یادم نی دیده باشم هر چی دیدم ویلایی بودن ‌. پسر ...

یه سر حتما تشریف بیارین یزد ،اپارتمان هم زیاد شده  و من جای خوب را گفتم سال پیش دنبال خونه بودم خونه ها پسندم نبود همه ۱۴ به بالا البته که ارزون هم پیدا میشه که تو هر شهری ارزون پیدا میشه جاهای درپیت 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
یه سر حتما تشریف بیارین یزد ،اپارتمان هم زیاد شده و من جای خوب را گفتم سال پیش دنبال خونه بودم خونه ...

عید یزد بودم.

قیمتم یادمه همون موقعا دیدم

یه سر حتما تشریف بیارین یزد ،اپارتمان هم زیاد شده و من جای خوب را گفتم سال پیش دنبال خونه بودم خونه ...

یعنی الان یزد با مشهد برابری میکنه؟

ما فامیلامون یزد هستن خیلی از قیمتها راضی هستن میگن مشهد گرونه