2777
2789
عنوان

راهنماییم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 39 پست

لطفا ازروی احساس تصمیم نگیر اگر دلیل قهرت موجه هست وبرای نتیجه گرفتن قهرکردی صبرکن ببین چی میشه بعد تلافی تولدش رو دربیار درضمن چرا دیگه ازهمه جاقطع ارتباطش کردین خوب یکی جوابش بده شاید تنبیه شده

کار زشتی کرده کتکم زده ولی من احمق دلم خیلی براش تنگ شده میخوام برم خونه خودم😭

چون میدونستن سریع هوایی میشی گوشیتو گرفتن دیگه

فک کن همون موقع هم دلت میخواست اونجا باشی؟

پس دلت تنگ نشه

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خودمم اصلا دلم نمیخواد باهاش در ارتباط باشم چون مشکلم حل نمیشه اونجوری ولی شدیدا دلم تنگ میشه خانوادم شهر دیگ هستن خونه خودم یه شهر دیگ ینی ۲یا ۳ ساعت فاصله داریم

لطفا ازروی احساس تصمیم نگیر اگر دلیل قهرت موجه هست وبرای نتیجه گرفتن قهرکردی صبرکن ببین چی میشه بعد ...

اخه بابام میگه با تلفن حل نمیشه بیاد رو در رو حرف بزنیم من یا طلاقتو میگیرم یا آدمش میکنم من نمیخوام جدا شم فقط میخوام تنبیهش کنم😭

خانومی تولدش تو این شرایط اصلا مهم نیست،مهم اینه مشکلتون طوری حل بشه که بتونید سالهای خوب و توام با ...

اخه انقد زنگ زد به همه کسی جوابشو نداد الان دیگ ۴ یا ۵ روزه خبری ازش نیس احساس حقارت میکنم 😔

خوب حداقل یه بارجواب بده یکی مثلا پدرتون...بگن بیاید منزل تاصحبت کنیم.دیگه ازهمه جاقطع ارتباط شده چط ...

اره انقد زنگ زد کسی جوابشو نداد دیگ کلا زنگ نمیزنه

اخه بابام میگه با تلفن حل نمیشه بیاد رو در رو حرف بزنیم من یا طلاقتو میگیرم یا آدمش میکنم من نمیخوام ...

خب همینو به بابات بگو . بگو که جوابشو بدین خواست حرف بزنه بگه حضوری صحبت کنیم 

احساس حقارت نکن خسته شده.اگردوست داری بگو چراقهرکردی

پدر شوهرم فوت کرده مادر شوهرم تنها میمونه یک شب برادر شوهرم و یک شب ما ینی یک شب در میان باید میرفتیم میخوابیدیم پیش مادر شوهرم منم از اولشم مجبوری میرفتم دیگ اون شب که قرار بود بریم واقعا اعصابم خورد شد دعوا بالا کشید منو گرف زیر کتک 

خب همینو به بابات بگو . بگو که جوابشو بدین خواست حرف بزنه بگه حضوری صحبت کنیم 

فعلا دیگ زنگ نمیزنه با جاریم در ارتباطم جاریم میگف شوهرت به شوهرم گفته خودش رفته دلش بخواد خودشم برمیگرده😐

اگه همین یه بارتورو زده وتاحالا عیب دیگه ای نداشته یه مقداری هم تومقصربودی ب هرحال غم پدرخیلی سخته انتطارداشته تو این شرایط درکش کنی وکمکش کنی حداقل اوایل راه میومدی بعد یه بهانه ای جورمیکردین یا مثلا اگه خونه مادرشوهرت جاداشت یکمستاجربراش میاوردین نباید واضح سرنرفتن دعوا میکردی تو این موقعیت اما ب هرحال حق نداشت کتکت بزنه