فردا تولد شوهرمه باهاش قهرم خونه پدرمم دلیل قهرمم تقصیر خودشه ۱۵ روزه اومدم گوشیمم خاموش کردم به کل خانوادم زنگ زده ج ندادن به داییام زنگ زد ولی بازم مشکل حل نشد سیم کارتمم دست مامانمه بهم نمیدن دلمم براش تنگ شده چیکار کنم😭😭😭
اگه همین یه بارتورو زده وتاحالا عیب دیگه ای نداشته یه مقداری هم تومقصربودی ب هرحال غم پدرخیلی سخته ا ...
پدرش که الان فوت نشده سال ۷۰ فوت شده منم ۵ ساله ازدواج کردم هی یک شب در میون مجبور بودم برم اونجا واقعا اذیت میشدم از خونه زندگیم زده میشدم انگار خانه به دوش بودم شبا اونجا نمیت ونستم راحت بخوابم
عجب!فکرکردم چون داغدار ناراحت شده.خوب باید فکراساسی برا مادرش بکنیدک لازم نباشه هرشب اونجا باشه هیج ...
چرا دارن یه ساختمون چن طبقه میسازن که هممون و مادرش بریم اونجا ولی هی امروز فردا چن ساله نساختن فقط یه طبقشو ساختن که برادر شوهرم رفت اونجا بخدا واقعا خسته شدم از این شرایط
میدونم منظورت چیه متاسفانه ازاین مادرها زیاده اما چاره ای نیست نمیشه طلاق بگیری باهرکس دیگه هم ازدواج کنی مادرداره شاید عیبهای بزرگترهم داشت باید روابط رو مدیریت کرد.بزاربیان حرف بزنن.بگو خسته ام از این شرایط اگرمثلاتاچندماه دیگه میتونن خونه رو بسازن تحمل کن اگرنه بگو خونه براتون بگیرن تواپارتمان.