2777
2789
عنوان

راهنماییم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه همین یه بارتورو زده وتاحالا عیب دیگه ای نداشته یه مقداری هم تومقصربودی ب هرحال غم پدرخیلی سخته ا ...

پدرش که الان فوت نشده سال ۷۰ فوت شده منم ۵ ساله ازدواج کردم هی یک شب در میون مجبور بودم برم اونجا واقعا اذیت میشدم از خونه زندگیم زده میشدم انگار خانه به دوش بودم شبا اونجا نمیت ونستم راحت بخوابم 

پدرش که الان فوت نشده سال ۷۰ فوت شده منم ۵ ساله ازدواج کردم هی یک شب در میون مجبور بودم برم اونجا وا ...

عجب!فکرکردم چون داغدار ناراحت شده.خوب باید فکراساسی برا مادرش بکنیدک لازم نباشه هرشب اونجا باشه هیج راهی ندارین

عجب!فکرکردم چون داغدار ناراحت شده.خوب باید فکراساسی برا مادرش بکنیدک لازم نباشه هرشب اونجا باشه هیج ...

چرا دارن یه ساختمون چن طبقه میسازن که هممون و مادرش بریم اونجا ولی هی امروز فردا چن ساله نساختن فقط یه طبقشو ساختن که برادر شوهرم رفت اونجا بخدا واقعا خسته شدم از این شرایط

عزیزم اگرشوهرت عیب بزرگی نداره بازم تحمل کن تا برید سرخونه های خودتون واز دردسرمادرش راحت بشین بالاخره مادرش نمیشه ک دورش بندازه هرچقدرم درحق توبدباشه مادر بجه هاش وبراشون زحمت کشیده.اما اگرپولش روندارین ومیتونید جایی نزدیک خودتون اجاره کنید توامارتمان خودتون براش ک لازم نباشه هرشب برید پیشش.بخاطراین این پیشنهاد میدم چون درهرحال ک باید نزدیکتون زندگی کنه چون تنهاست تنها راهش همینه

عزیزم اگرشوهرت عیب بزرگی نداره بازم تحمل کن تا برید سرخونه های خودتون واز دردسرمادرش راحت بشین بالاخ ...

اخه پسراش از صب تا شب بیشتر از زناشون پیش مادرشونن شبا بخوابن تو خونه های خودشون هیچ مشکلی پیش نمیاد بخدا مادرشون داره عذاب میده

میدونم منظورت چیه متاسفانه ازاین مادرها زیاده اما چاره ای نیست نمیشه طلاق بگیری باهرکس دیگه هم ازدواج کنی مادرداره شاید عیبهای بزرگترهم داشت باید روابط رو مدیریت کرد.بزاربیان حرف بزنن.بگو خسته ام از این شرایط اگرمثلاتاچندماه دیگه میتونن خونه رو بسازن تحمل کن اگرنه بگو خونه براتون بگیرن تواپارتمان.