2777
2789

مثلا اشک دخترم که میاد یادم نمیره

و دقیق میشم روی موضوع و عذاب میکشم

مثلا میگم اگه اینطور میشد گریه ننیکرد

اگه پول داشتم فلان کارو براش میکردم

اونجا اذیت نمیشد که بخواد گریه کنه

مدام تصویر چشم های معصوم و پر بغضش میاد جلو چشمم

از خوردو خوراک افتادم

کیا مثل منن

استار تر عزیز شما به خاطر شرایطی کهنمیتونید برای دخترتون فراهم کنید ناراحت میشید؟

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطوریم مخصوصا گریه های ۸ سال پیشش سر شکستن دماغش اصلا یادم نمیره

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

استار تر عزیز شما به خاطر شرایطی کهنمیتونید برای دخترتون فراهم کنید ناراحت میشید؟

دقیقا

یا اگه دعواش کنم دیگه از ذهنم نمیره مدام خودخوری میکنم

عذرخواهی میکنم جبران میکنم ولی دلم آروم نمیگیره

دقیقایا اگه دعواش کنم دیگه از ذهنم نمیره مدام خودخوری میکنمعذرخواهی میکنم جبران میکنم ولی دلم آروم ن ...

منم اینجوریم 😔

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

منم همینطوریم مخصوصا گریه های ۸ سال پیشش سر شکستن دماغش اصلا یادم نمیره

الهی بگردم 

دختر منم روز اخر مهد گریه کرد اصلا یادم نمیره

مدام میگم اکه پول داشتم مدرسه غیرانتفاعی مینوشتم

چون کلاساشون زودتر برگزار میشه

حتما خوشحال میشد

چون مهدش اول شهریور تموم شد

خیلی حال بدیه

اره خیلی بده سر ریز ترین مورد دلم ریش میشه ناراحت میشم مثلا میگم اون روز از خیابون رد شدنی بچم بوی پیتزا خورد به دماغش دلش خاست پول نداشتم بخرم براش

سرش داد زدم ناراحت شد اون که جز من کسی رو نداره

و...