2777
2789
عنوان

عقد محضری خیلی جلوه بدی داره بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 67 پست
تهران که همه دارن محضر عقد میکنن خیلی سالهاین حرف مادر شما برای ۳۰ سال پیشه اون زمان بد میدونستن

وای عصابمو خورد کرده میگه مردم چیمیگن پشتمون

میگ مردم‌میگن حتما دوماد خسیس بود یا بابای عروس نداشت

سیمکارت قبلا دست کسی بوده.🔴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جشن عقد با عروسه ها مامانت باید خرج کنه

طرف ماهم عقد با داماده

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

عقد با دومادعروسی نصف نصف

خب تو داری میگی عروسی هم داره کلا داماد میده.

حرف مادرت منطقی نیست.

آدم نباید بعد این همه سال به رسم و رسومات قدیمی پایبند باشه‌.

معمولا یه مراسم با عروسه یه مراسم با داماد که فشار مالی زیاد به یه طرف وارد نشه.

حالا شما می تونید مراسم عقد رو حذف کنید که نخواین خرج اضافی بکنید.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

باز هم الان شرایطی نیست که کسی بتونه هم عروسی بگیره هم عقد.الان دیگه همه فقط عروسی میگیرن به نظرم با ...

منو شوهرم قرار گذاشتیم جشن عقد بگبریم در عوض عروسی نه.

حالا شوهرم گفته چن روز دیه ۷۰۰ ملیون چک دارم باید پاس شه

و قطعا موجودیم واسه جشن کم میشه و اصلا دلم نمیخاد صبر کنم تا عقد کنیم الکی معطل بمونیم

ایشالا عروسی میگیریم

اتفاقا شیک و مجلسیه.‌‌‌.

به مامانت با احترام بگو با همسرم با این نتیجه رسیدیم...

و سادگی دلم رو شادتر میکنه..‌

مردم هرکاری کنی یه چی میگن

تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️
ازمن‌بتونصیحت اولا اگه شوهرت پولداره ونمیگیره ازخودگذشتگی نکن دوما نزارمادرت توزندگیت ازهمین الان دخ ...

اره خوبه وضعش منتها چک خیلی سنگینی پاس کرد

حرفش اینه اگ میخای جشن بگیریم ، باید یماه چهل روز صبر کنی تا ۵۰۰ ملیون بیاد حسابم

بخدا من سخت نمیکنممامانم عصابمو خورد کرد اینقد گیر داد و دخالت کردهمش میگه مردم چشمشون ب ماس

طرف ماهم با داماده ولی این سالا با اینکه وضع خوبی دارن همون یک مراسم رو گرفتن تازه ما همه میگیم چقدر عاقلن و احساسی برخورد نکردن به اندازه و کافی شما هم عروسی شاه که نیست مادرتون اینطور میگن مردم چشمشون به ماست شما هرکار کنی جشن مفصل هم بگیری میگن شیرینیش اینجور بود تالارش اونجور اتفاقا به نظرم یه مراسم جمع و جور شیک بگیر همون محضری بگرد یه محضر شیک و خوب پیدا کن یه لباس شیک هم واسه همون محضرت بپوش خیلی هم عالی و شیک میشه من خودم از این محضریایی که توی محضرای شیکه با لباس عقد ساده و شیک خیلی خوشم میاد به نظرم باکلاس و باوقاره

وا چرا باید بد باشه؟مادرتون انقد سخت نگیره تا ازدواجا انقد سخت نشه الان اکثرا محضری میگیرن یعنی چی ب ...

والا نمیدونم

از خودش درمیارع ابنارو

عقد با عروسه حالا داماد داره میگیره طلب ندارین که

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن