2777
2789
عنوان

عقد محضری خیلی جلوه بدی داره بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 67 پست

عقد طرف مت با خانواده عروس هست

اصلا هم محضری بد نیست بعضی محضر ها اینقدر سفره های قشنگی دارن 

بعدش مثلا مهمون ها معمولا افراد درجه یک میرن خونه پدر زن دور هم بزن برقص دارن یا تالار شام میدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا این حرفا چیه.ما خیلی توی خانوادمون محضری داشتیم خانواده ها هم هردو فرهیخته و خوب بودن عروس داماد هم همینطور محضری گرفتن بعد عروسی رو جشن خوب گرفتن یا برعکس عقد رو غیرمحضری گرفتن دیگه عروسی نگرفتن مگه چیه.من خودم از عقد شلوغ و تالاری خوشم نمیاد محضری بیشتر دوست دارم یا فوقش تالاری با جمعیت خیلی کم

نه چه بدی داره

تو این فشار اقتصادی اگر کمک نمی کنید فشار رو بیشتر هم نکنید.

فکر کنم خودت اینقدر عاقل و بالغ هستی که داری ازدواج می کنی.

بعضی موقع ها مامان بابا ها از سر دلسوزی تو زندگی آدم دخالت می کنن و با همین دخالت ها زندگی آدم جهنم میشه.

نذار از همون اول این اتفاق برات بیفته.

وقتی عروسی میگیری دیگه جشن عقد واجب نیست.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

من لرم و با دوماده عقد همش

باز هم الان شرایطی نیست که کسی بتونه هم عروسی بگیره هم عقد.الان دیگه همه فقط عروسی میگیرن به نظرم با حرف مامانت از همین اول واسه خودت و شوهرت جنگ اعصاب درست نکن

ن عقد با دوماده.

عقد با داماد عروسی هم با داماد؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️