2777
2789

سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه میخواستم از دوستانی که شمالی هستن و از دوستانی جدیدن برای مسافرت به شمال رفتن بپرسم که الان اب و هوای شمال برای مسافرت چجوریه و ایا خلوت هست یا شلوغ ممنون میشم به راهنماییم کنید و چون ۳روز بیکارم اگر خوب باشه ساعت۹راه بیفتم و برم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از دوستان من رفته گیلان.....خیلی تعریف میکنه.....هم آب وهوا. هم خلوت بودن.

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.

خلوته

خنک هم هست 

زیاد سرد نیست

گرم هم نیست

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

اسی جان الان بارندگی زیاد داره و سرده ولی خب شمال همیشه عالیه هروقت بری بهت خوش میگذره

من دوهفته پیش شمال بودم

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

اسی جان الان بارندگی زیاد داره و سرده ولی خب شمال همیشه عالیه هروقت بری بهت خوش میگذرهمن دوهفته پیش ...

خیلی هم عالی با سرما مشکلی ندارم خیلی هم دوست دارم هوای سرد رو