2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

157 بازدید | 12 پست

سلام خانما من اقدام به بارداری کردم الان سه روزه دارم آزیترومایسین میخورم الان تست بی بی چکم مثبت شده ممکنه اثر چرک خشک کن باشه؟ کسی این جوری بوده

نفسم بند نفس های تو شد.. خدایا ممنونم ازت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیومد آخه پسرم یک و نیم سالشه خیلی ناراحتم

چ دل جراتی با بجه ب این کوچکی اقدام هم داشتی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چ دل جراتی با بجه ب این کوچکی اقدام هم داشتی

خریت دیگه شوهرم اصرار کرد منم فکر نمیکردم با یک بار بشه آخه سر قبلی آیو آی کردیم 

نیومد آخه پسرم یک و نیم سالشه خیلی ناراحتم

اسی من  بچه هام دوسال چهارماه باهم سن شون فرق می‌کنه یعنی عاشق همند انقدر دوست دارن همون اصالا بی هم‌نمیونن من خودم با محبت این دوتا شاخ درآوردم پسرم میرع مدرسه تا میاد داداشم داداشم می‌کنه دخترم باز پسرم از خوراکی هاس برای دخترم می‌زاره که آبجی برای تو آوردم از نوزادی دخترم پسرم خیلی دوسش داشت 

الآن دوتایی بسیج شدن همش نی نی میگن کی من دوباره بیفتم تو تله 

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

اسی من بچه هام دوسال چهارماه باهم سن شون فرق می‌کنه یعنی عاشق همند انقدر دوست دارن همون اصالا بی هم ...

عزیزم سخت نبود دوتا باهم بزرگ شدن؟ 

دعا کن ماله منم دختر باشه

عزیزم سخت نبود دوتا باهم بزرگ شدن؟ دعا کن ماله منم دختر باشه

نه خوب بود واقعا الآن میگم دوران کودکی نوزاد شون خیلی سریع گذشت 

حتما دعات میکنم 

توهم دعا کن پسرم خیلی شوق داداش  داره  خدا بهش داداش بده 

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍