2777
2789
عنوان

خدا چجوری راهو بهتون نشون داد

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 87 پست
ما کلا تو دو سطح مختلفیم ولی ایرادی نداره همه نباید مثل هم باشن ایشون هم روحش شاد من اطلاع ندارم کی ...

من سطحی با شما احساس نمیکنم 

بیشتر از تو خطا نکردم 

کمتر هم نکردم 

شایذ بیشتر 

اما امید به آمرزش خودش دارم .

فقط تا دیر نشده باید حرکت کنیم .

خدا حافظ 

اونا هم حساب و کتاب و پاداش بی نهایت داره که اصلا نمیتونی بشماری اینقد بی حد و حصر بابتش صبر پاداش م ...

این از نظر من گول زدن خودمون برای تحمل شرایطه نظر آدما فرق داره

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سطحی با شما احساس نمیکنم بیشتر از تو خطا نکردم کمتر هم نکردم شایذ بیشتر اما امید به آمرزش خودش دا ...

از کجا میدونی بیشتر یا کمتر از من خطا نکردی شما اصلا من رو نمیشناسی

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
مشکل همینه که من خیلی تقاص پس دادم خیلی بیشتر از یه سرم اگر خوشحال میشی بگم که خیلی زجر کشیدم و میکش ...

طلبکار نباش

حکمت هر چیزی رو خواهی فهمید 

بسیاری از رنج ها از ماست که بر ماست 

من اگر انتخاب نادرست داشته باشم 

بر اساس قوه اختیارم 

به قول خدا «بما کسبت ایدی ناس »

یعنی به واسطه چیزی که خودتون کسب کردید .

سختی پدید میاد.

بعد برم یقه ی خدا بگیریم؟!!!

این دور از عقل و انصافه.

در درگاه خدا هیچ چیز خالی از حکمت و پند نیست .

گلم من عباسمنش رو هم گوش دادم یعنی اینجا هر کی هر چی میگه من دنبالش رفتم و اون چیزی نیست که به درد م ...

خب همینکه گوش دادی یعنی بخشی ازراهو رفتی من از سال ۹۷ تاالان دنبال کردم و خیلی چیزای دیگه هم تحقیق و عمل کردم حرفای عباسمنش خوبه ولی کامل نیست نقص داره من بلطف خدا یه مسیر کامل رو پیدا کردم . برای اینکه بتونی به موفقیت برسی یه نکته ش ناامید نبودنه گلم

اگر خواستی من هرچی بلدم بهت میگم

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

عزیز کانالی چیزی نداری منم عضو کنی؟ راهنمائیات بیشتر در چ مورده ؟ امکانش هست بمنم لطفی کنی؟

سلام عزیزم

کانال ندارم ولی حاضرم راهنماییت کنم

درباره مسیری که میتونه کمکت کنه در دنیا و اخرت خوب زندگی کنی و سرنوشتی که بابت خیلی چیزابرات رقم میخوره رو خودت تغییربدی 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋