2777
2789
عنوان

خدا چجوری راهو بهتون نشون داد

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 87 پست
ما هم انقد بد نبودیم که بندازتمون آشغالی چی میشد یه بارم با ما صمیمانه حرف میزد زیر بار مشکلات این د ...

کی گفت تو آشغالی انداختت ؟!

خیلی هم دوسِت داره 

تو بندگی کردیُ ؟!

اون ولت کرد؟!!!!

به اندازه کافی جواب دادم منم دلم یه راهنمایی صمیمانه میخواست که هرگز نصیبم نشد اینجوری که شماها میگی ...

درخواست دوستی بفرست عزیزم من حاضرم خیلی خوب راهنماییت کنم یکی ازبچه های سایت هم هست که چندوقت قبل راهنماییشون کردم و چقدر توهمین مدت کوتاه چیزای خوبی یادگرفت و زندگیش و نگاهش بهترشد 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم ایمان مند معرفی کردم ؟؟!!!!!ما همه مدیون خدا هستیم و جز گناه به درگاهش چیزی برای ارائه نداری ...

خب همین ایمان مندیت رو خدا براش کاری نداره آزمایش کنه مخصوصا که زیاد ادعاش رو میکنی 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
کی گفت تو آشغالی انداختت ؟!خیلی هم دوسِت داره تو بندگی کردیُ ؟!اون ولت کرد؟!!!!

آره انقدرم علامت سوال نذار وقتی اصلا من رو نمیشناسی فکر میکنی فقط خودت بندگی میکنیو آدم معتقدی هستی؟ برای همین میگم حواست باشه چون ممکنه برا تک تک این ادعاها آزمایش بشی چون خودم ادعا زیاد داشتم بدجور ازم گرفتشون

خب همین ایمان مندیت رو خدا براش کاری نداره آزمایش کنه مخصوصا که زیاد ادعاش رو میکنی

بله آزمایش میکنه

ببینه حرف و یا عمله

بعضیا خوب حرف میزنن

و پای عمل میلنگه

اما اشتباه محض کردی چون ادعایی نکردم 

دیدی که گفتم همه چقدر گناه کاریم

اما خدا آمرزنده و بنده نوازه 

خوبی و لطف از خودشه 

و الا ما ظالم به نفس هستیم 

همه هر کدوم به نوعی .

اگه خدا میخواست به کِرده ما کنه 

تو قران امده احدی نباید زنده می بود .

در ضمن جوان خلبان

رشید و خوش قامت  ،زیبا ،نخبه از دست دادیم 

آره انقدرم علامت سوال نذار وقتی اصلا من رو نمیشناسی فکر میکنی فقط خودت بندگی میکنیو آدم معتقدی هستی؟ ...

فکر باعث نجاته‌.

همین الان نمیتونیم نعمت هاش بشماریم 

به خدا نمیتونیم.

کامنتاکه برا استارترنوشتم بخون

گلم من عباسمنش رو هم گوش دادم یعنی اینجا هر کی هر چی میگه من دنبالش رفتم و اون چیزی نیست که به درد من بخوره شاید به درد دیگران بخوره و خوششون بیاد ولی من اصلا حرفاشو باور ندارم متاسفانه

وقتی با یه معلم معنوی آشنا شدم افتادم توی مسیر

خداروشکر به خاطر نعمت بزرگ نفس کشیدن و زندگی کردن

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

درخواست دوستی بفرست عزیزم من حاضرم خیلی خوب راهنماییت کنم یکی ازبچه های سایت هم هست که چندوقت قبل را ...

عزیز کانالی چیزی نداری منم عضو کنی؟ راهنمائیات بیشتر در چ مورده ؟ امکانش هست بمنم لطفی کنی؟

گلم من عباسمنش رو هم گوش دادم یعنی اینجا هر کی هر چی میگه من دنبالش رفتم و اون چیزی نیست که به درد م ...

مطمئنم خودت راهت پیدا میکنی 

خدا بهت کمک میکنه 

فقط همین بگم و برم 

یک فرمایش از حضرت علی ع 

که میفرماید به اندازه توان جسمت 

گناه کن چون بعد با همین جسم و روح بایذ نقاص پس بدیم ، نقل به مضمون کردم .

وقتی طاقت یک سِرم رو نداریم .

المومن کیس 

مومن با فراست و زیرکه .

چون اهل تفکر و صلاح خودشه

و بلاخره جوینده یابنده است .

بله آزمایش میکنهببینه حرف و یا عملهبعضیا خوب حرف میزننو پای عمل میلنگهاما اشتباه محض کردی چون ادعایی ...

ما کلا تو دو سطح مختلفیم ولی ایرادی نداره همه نباید مثل هم باشن ایشون هم روحش شاد من اطلاع ندارم کی بوده

درسته اما بلاهاشم نمیتونی بشماری

اونا هم حساب و کتاب و پاداش بی نهایت داره 

که اصلا نمیتونی بشماری 

اینقد بی حد و حصر بابتش صبر پاداش میده که گفته به غیر حساب 

یعنی بی حساب 

و خودش صبرش هم میده و راهگشایی میکنه .

ما کلا تو دو سطح مختلفیم ولی ایرادی نداره همه نباید مثل هم باشن ایشون هم روحش شاد من اطلاع ندارم کی ...

یک بنده خدا 

آزمایش مالی 

جانی 

آبرویی 

و ...

برای هر کس متفاوت .

ما بنده های نامرد تا وقتی نعمت و خوشی هست .

خوش خوشان مون هست .

همین که یکم سخت میشه 

خالی میکنیم ، پشت 

میکنیم ما نیستیم !

مطمئنم خودت راهت پیدا میکنی خدا بهت کمک میکنه فقط همین بگم و برم یک فرمایش از حضرت علی ع که میفرماید ...

مشکل همینه که من خیلی تقاص پس دادم خیلی بیشتر از یه سرم اگر خوشحال میشی بگم که خیلی زجر کشیدم و میکشم واسه همین میگم دلم میخواست خدا با منم مهربون بود و فقط یک بار بهم میگفت چرا؟ نمیدونم چرا این خواسته از نظر شما زیاد میاد  البته کسی نمیتونه تا جای کسی نباشه درکش کنه.موفق باشید