2777
2789
عنوان

خدا چجوری راهو بهتون نشون داد

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 87 پست
گفتند که سنگ لعل شود در مقام صبر آری شود ولیکن به خون جگر این شعرو همینطوری گفتم اما خب بطالت فکری د ...

اره ولی چاره ای نیست 😂

من خودم حدود ی سال پیش ی مشکل سختی برام پیش اومد تازگیا دیگه خیلی حل شده. این ی سال بعضی وقتا خیلی بابتش سختی کشیدم ، ی وقتایی خوب میشد دوباره بد میشد.

و اینکه خدا جای دیگه جبران میکنه و تلخی های زندگی کنار خوشیهاش هستن امضامم خواستی بخون

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

سلام عزیزمدور و اطراف ما پر از نشانهو آیت خداست قرآن اصلی ترین نعمت هدایت برای همه ی ماست .و امام‌ ز ...

من چیزی مثل راهنمایی هایی که برا یوسف میومد میخواستم که واقعی باشن نه اینجوری اینا نتونست به من کمک کنه و الان ته چاه عمیق نشستم آیت های خدا به درد من نمیخوره یوسفم اطرافش پر آیت بود ولی داشت از خدا خواهش میکرد و دعا میکرد که خیلی وقته با من حرف نزدی و من رو راهنمایی نکردی منم منظورم همچین راهنمایی هست نه چیزی که شما میگی به زور قانع کردن خودمون به درد من نمیخوره 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم اما تو پرده نشین پیرمرده میگفت خدا باریو جلو پای بندش نمیزاره مگر اینکه بدونه میتونه برداره

نه خیلیام زیر این بارها تلف شدن و هیچکس ندید براش مهم نبود

با فضاگشایی خرد زندگی راه درست رو نشونت میده. اگه فضا رو ببندی هیچ پیامی نمی شنوی اما اگه فضا رو باز ...

من چند سال زندگیمو در راه فضا گشایی گذروندم پس کو پیام کی دیگه میخواد به دستم برسه بعد مرگم میرسه؟

من چیزی مثل راهنمایی هایی که برا یوسف میومد میخواستم که واقعی باشن نه اینجوری اینا نتونست به من کمک ...

عزیزم اینا پیامبر خدا بودند

با افرادی مثل ما متفاوت بودند

برای هدایت بشر باید بهشون وحی میشد 

الان خود همین ماجرا تو قرآن امده 

که به حضرت محمد ص میگفتن 

چرا به ما فرشته نازل نمیشه؟؟؟؟!

که حضرت محمد ص چهااا که از قومش نکشید 

عزیز اینم خودش تکبر در برابر خداست 

استغفرالله 

پناه بر خدا .

قرآن فرستاده 

کامل ترین کتاب بشر 

که فرموده هر خشک و تری 

درش آمده یعنی کامل برای شما ‌

خط به خطش راهنمایی تام و کامل.

دلت آروم کن و دعا 

خدا برات گشایشی بفرسته

فضاگشایی یعنی دست به کارهای عجولانه و از روی غریزه نزنی. مثلا فرض کن همسرت سرت داد میزنه و تحریک میشی که جوابش رو بدی و دعوا راه بیفته. اگه این کار رو کنی یعی فضا رو بستی و هیچ راهنمایی از خرد زندگی دریافت نمیکنی اما اگه بتونی صبر و سکوت کنی خیلی زود پیامی از خرد زندگی دریافت میکنی که راه درست مقابله با این مشکل رو بهت نشون میده. فقط نکته مهم اینه که درجا و سریع و از روی خشم یا غریزه یا حرص و ... جواب ندی یا برای حل مشکلت دست به عمل نزنی. رکن اصلیش صبر و تامله. بهت هم بگم که خدا از این طریق به همه کمک میکنه اما ما چون عجولیم و میخواهیم سریع و بدون فکر مشکلمون رو با عقل ناقص خودمون حل کنیم بیشتر به دردسر میافتیم.  

من چند سال زندگیمو در راه فضا گشایی گذروندم پس کو پیام کی دیگه میخواد به دستم برسه بعد مرگم میرسه؟

بهت بگم اگه واقعا فضا رو باز کرده باشی پیام رسیده اما نگرفتی. مثلا پیام از زبون یک آدم غریبه ممکنه بهت برسه یا برادرت یا خواهرت یا یکی بهت تلفن میزنه در باره موضوع دیگه ای باهات حرف بزنه اما لابلای حرفش یه چیزی میگه که اون پیامه. باید هوش و حواست رو برای گرفتن پیام خرد زندگی خوب جمع کنی. اصلا ردخور نداره که پیام میرسه. 

گاهی آدم دلش میخواد بشینه با خدا یکم گپ بزنه یا مثل یه مهمون پیشش بشینه چایی بخوره 

گاهی هم دلت میخواد بزنی جلو از بی‌حوصلگیا رد بشی 

اما دیشب تو سریال یوسف گفت نمیدونم خدا چرا دیگه بهم وحی نمیکنه 

میدونی چرا؟! چون زمان امتحان یوسف رسیده بود و خدا داشت تماشا میکرد