2777
2789
عنوان

خدا چجوری راهو بهتون نشون داد

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 87 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اینا پیامبر خدا بودندبا افرادی مثل ما متفاوت بودندبرای هدایت بشر باید بهشون وحی میشد الان خود ...

پناه بر خدا نداره دیگه گشایش نمیخوام از من این چیزا رو گذرونده فقط دلم میخواست یک بار حداقل بهم بگه چرا این همه بلا سرم آورد واقعا لیاقت من این بلاهایی بود که سرم آورد؟ کاش یه بار با منم صمیمانه حرف میزد این همه ما رو از درگاهش نمیروند که زده بشیم ما هم آدم بودیم بندش بودیم ما هم به خاطر آفرینش این دنیا این همه زجر کشیدیم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
کامنتاکه برا استارترنوشتم بخون

به اندازه کافی جواب دادم منم دلم یه راهنمایی صمیمانه میخواست که هرگز نصیبم نشد اینجوری که شماها میگید من نمیخوام لازم ندارم

فضاگشایی یعنی دست به کارهای عجولانه و از روی غریزه نزنی. مثلا فرض کن همسرت سرت داد میزنه و تحریک میش ...

اها درک و تامل در اطراف 

خب تامل کردم که انقدر داده ها زیاد شده که گیج شدم 

اها درک و تامل در اطراف خب تامل کردم که انقدر داده ها زیاد شده که گیج شدم

خب اولش آره انقدر چیزها میبینی که گیج میشی اما بین اینها کم کم تشخیص میدی که یک جمله است که داره برق میزنه و به کار شما میآد.  

پناه بر خدا نداره دیگه گشایش نمیخوام از من این چیزا رو گذرونده فقط دلم میخواست یک بار حداقل بهم بگه ...

شما غرور داری 

و‌این غرور در برابر خدا 

اگر توبه نکنی 

باعث سقوط میشه .

ما در برابر خدای عالم 

عددی نیستیم

به یک اشاره میتونه کل جهان هستی 

کن فیکون کنه به اصطلاح.

مگه پیامبری بهت وحی بشه ؟!

عجب آآآ.

بابت تک تک سلول هایی سالمی و تمام نعمت هاش تک تک بهش مدیونیم 

همین دستی که داری باهاش بر علیه اش می نویسی 

چشمی که می بینی 

اصلا قابل شمارش نیست ‌.

مشکلات همه کم و بیش دارند

با تلاش و صبر و لطف خدا حل میشه

مگه این دنیا بهشت که هیچ غمی نباشه ؟؟؟..!!!!

پس امتحان و پاداش چی میشه ؟!

بهت بگم اگه واقعا فضا رو باز کرده باشی پیام رسیده اما نگرفتی. مثلا پیام از زبون یک آدم غریبه ممکنه ب ...

تو باورت نمیشه ولی من واقعا فضا رو گشودم و چیزی ندیدم جز سیاهی و یه سری انرژی که حس کردم ولی هیچ پیامی نگرفتم تا کیلومترها اطرافم اصلا نمیدونن فضاگشایی چیه چه برسه بخوان به من پیام برسونن 

تو باورت نمیشه ولی من واقعا فضا رو گشودم و چیزی ندیدم جز سیاهی و یه سری انرژی که حس کردم ولی هیچ پیا ...

بهت بگم که محاله پیغام نیاد. هست باید چشمت رو به دیدنش عادت بدی. باید حواست رو جمع کنی. 

شما غرور داری و‌این غرور در برابر خدا اگر توبه نکنی باعث سقوط میشه .ما در برابر خدای عالم عددی نیستی ...

من علیهش نیستم میگم دلم میخواست یه بار صمیمانه با منم حرف میزد تا کار از کار من نگذره واژه ی سقوط برای کسی که ته چاه نشسته تهدید بی معنی هست در ضمن آرزوهای منم به شما ربط نداره من صرفا این تیکه از سریال رو امشب دیدم و احساس خودم رو نسبت بهش بیان کردم شما تنها با ایمان این دنیا نیستی به نظر من اتفاقا شما غرور داری خیلی ادعای ایمان داری برای خدا هم هیچ کاری نداره این ایمان رو به سختی آزمایش کنه حواست باشه

یوسف پیامبر بودو بنده خوب خداما چی؟

ما هم انقد بد نبودیم که بندازتمون آشغالی چی میشد یه بارم با ما صمیمانه حرف میزد زیر بار مشکلات این دنیا له شدیم و فقط سکوت

من علیهش نیستم میگم دلم میخواست یه بار صمیمانه با منم حرف میزد تا کار از کار من نگذره واژه ی سقوط بر ...

من خودم ایمان مند معرفی کردم ؟؟!!!!!

ما همه مدیون خدا هستیم 

و جز گناه به درگاهش چیزی برای ارائه نداریم .

میدونی چرا شیطان رانده شد 

تکبر کرد 

کفت من از انسان که مخلوق توست بهترم 

هرگز سجده نمیکنم.

این شد که خدا گفت من بهت میگم 

اما عمل نکرد .

شیطان مهلت گرفت که همه رو از راه بدر کنه 

جز مخلصان.

امثال ما تو دست شیطانیم 

باید توبه کنیم و به خدا پناه ببریم .

خود من گناه میکنم 

شرمنده میشم 

استغفار میکنم 

باز روز از نو ...

می بینی تحمل خدا چقدر زیاده .

اما بدی ما به ضرر خدا نیست 

بعد برای خودمون بد میشه

یوسف پیامبر بودو بنده خوب خداما چی؟

ما هم خوبیم. ببین خدا منتظره به بنده هاش کمک کنه. ما از جنس خداییم. روح خدایی در ما دمیده شده. فقط خودمون با کارهای نسنجیده از خدا دور افتادیم.بهت بگم که خدا بی نهایت بی نهایت بی نهایت بنده هاش رو دوست داره و منتظر فرصته که بهشون کمک کنه. ما نباید راه کمک خدا رو ببندیم. خدا عاشق بنده هاشه. در این سر سوزن تردید ندارم.