2777
2789

دارم طلاق میگیرم ار بدترین مرد دنیا و خودخواه ترین 

هرچی بدی از خیانت تا خسیسی خودشفیتگی هرچی بگین داشت 

ولی من چرا وابستشم چرا یاد بغلش میوفتم دوکلام حرف احساسی میزد گاهی اوقات چرا اونا یاد میاد اخه 😭😭

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون باهات بازی روانی کرده ، یجوری وابستت کرده، تو ۶ماه اگه ازش خبری نداشتی باشی فراموش میکتی، اگه خی ...

عزیزم ۶ ساله ما باهمیم 🤦‍♀️۴ سال دوست بودیم ۲ ساله عقدیم 

همشم برا همین حس وابستگی سمی بوده دگ الان جدی دارم جدا میشم و خسته شدم 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
مغز همین جوره فقط یاد خوبی هاش میفته دنبال ظلم هایی که کرده نیست

دقیقا حالا انقدر این ادم ظالم بود که از ظلم هاش به اینجا رسیدیم و انقدر سمیه نمیدونم چرا همون یکذره خاطر خوب یادم میاد واقعا مغز گول زدنست 😂

وتو جدایی هم متاسفانه خاطرات بد یاد ادم‌ نمیاد فقط خاطره خوب و عاشقانه میاد تو دهن

دقیقا ما بخاطر بدی هاش خیانتش رفیق بازی و خراب کاریهاش ب اینجا رسیدم باز مغز من دنبال خوبیهاش که خیلی کم یا اصلا نبوده مگرده 

تا چهل روز بعد طلاق همین هستی ، کم کم مغزخودش و بازسازی می کنه

دقیقا الان همنجوریم و همش منتظرم بتونم ب زندگی عادی برگردم 🥲

چون باهات بازی روانی کرده ، یجوری وابستت کرده، تو ۶ماه اگه ازش خبری نداشتی باشی فراموش میکتی، اگه خی ...

من ده ماه ندیدمش و طلاق گرفتم اما حس کم کم زیاد تر شد که کمرنگ تر نشد

وای چقدر منی😭😥

😭توهم داری طلاق میگیری خیلی ادمای سمی اعتیاد اور ترن