adrina18254 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 2885 عنوان همین الان چیکار کنم ریاضزو یاد بگیرم اصلا درشو باز نکردم چندساعت دیگه امتحانه 85 بازدید | 7 پست پیشنهادتون چیهخودم میخوام ی کلیپ شب امتحانی ببینم فقطلازمه بنویسم سوالاشو بعد خودم ب تنهایی جواب بدم؟ اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره دیروز | 04:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
adrina18254 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 2885 بخواب بیخیال چرا بخوابم مگه با خوابیدنم نمره میگیرم اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره
دلربای۳ عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 1246 چرا بخوابم مگه با خوابیدنم نمره میگیرم اخه خیلی زود شروع کردی واسه امتحان فردات و نمره گرفتن...واسه این میگم بخواب حداقل بیخوابی نکشی
serendipiti555 عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 6755 هرمبحثی هست تو یوتیوب خلاصش رو ببین یا بشین نمونه سوالش حل کن،وقتی گذاشتی تا این لحظه توقع بالایی از نمرت نداشته باش
adrina18254 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 2885 اخه خیلی زود شروع کردی واسه امتحان فردات و نمره گرفتن...واسه این میگم بخواب حداقل بیخوابی نکشی حق با تو بود کاش اصلا بیدار نشده بودم10دقیقه بعد خوابم برد باز اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره
adrina18254 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 2885 چه مبحثی رو امتحان داری؟ رریاضی اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره