2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده🥲 شما بودید چیکار میکردید‌❓️💔

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 26 پست

میرفتم  و دل میکندم

آدم ، آدم عادت هاس

شاید در آینده جایی  پیدا کنم ک به روحم‌لطمه نزنه و حالم بهتر باشه اونجا پس خودمو اسیر این جایی ک آسیب میزنه بهم نمیکنم 

کم کم عادت میکنم به نبود این جا 

خودم ک خوب هستماما تویی ک به همه میگی چیزی مصرف میکنی ی جای کار میلنگه

من ی جای کارم بلنگه تو ده جای کارت میلنگه خوشگلم 

اگر انقد بهت برخورده و هی بحثو ادامه دار می‌کنی حتمن پیش خودت خوب میلنگه 😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میرفتم و دل میکندمآدم ، آدم عادت هاسشاید در آینده جایی پیدا کنم ک به روحم‌لطمه نزنه و حالم بهتر با ...

منم خواستم ب نبود خودم در اونجا عادت کنم

اما نتونستم💔🥲

منم خواستم ب نبود خودم در اونجا عادت کنماما نتونستم💔🥲

اولاش سخته درکت میکنم

شاید خیلی وقتا دلت هوای اونجا رو کنه و بخوای بری سمتش ولی هر بار جلوی خودتو بگیری بردی

یه ۶ ماهی طول میکشه کامل بتونی ول کنی و زندگی جدید بسازی بدون اون جا و فک کردن بهش

من ی جای کارم بلنگه تو ده جای کارت میلنگه خوشگلم اگر انقد بهت برخورده و هی بحثو ادامه دار می‌کنی حتم ...

شات دارم از پیامات ک به همه میگی ی چیزی مصرف میکنی

میخوای بفرستم؟

زیادی رو مخی

عزیزم مگ اینجا کسی کسیو می‌شناسه آخه ؟یعدم من گفتم شاید ی قلیونی چیزی می‌کشه عذاب وجدان داره نگفتم ک ...

بحث شناختن نیست

شما حق نداشتی ب شوخی هم همچین چیزی بهشون بگید🙏

کاربری دست دونفره نگید چرا تاپیک و سن هاتون متفاوته❤

اولاش سخته درکت میکنمشاید خیلی وقتا دلت هوای اونجا رو کنه و بخوای بری سمتش ولی هر بار جلوی خودتو بگی ...

انشالله که بتونم

خیلی رفتم اما باز برگشتم🖤

خونه پدریمو ترک کردم 

خونه ای که ۱۶ سال توش بودم 

سخت بود ولی سخت تر از زندگی کردن داخلش نبود 

رها شدم 

گاهی باید یچیزایی رو رها کنی 

درسته که مدتی تاوانشو پس میدی و غم وجودتو میگیره 

ولی درست میشه نگران نباش 

حداقلش اینه که تو رو غمش نمیکشه 

غمی هم نکشتت قوی ترت میکنه 

( اینم بگم پیش مادرم اومدم از هم جدا شده بودن جایی نرفتم ، سو تفاهم نشه )

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

بفرستی چیزی عوض میشه ؟ دلم خاسته گفتم به تو چه فضولی بچه پرو تو چرا بت برخورده ریپلی نزن دیگ آویزون ...

@niniyar‍ 

@niniyar‍ 

عزیزم ایشونو تو تاپیکا میبینم ب اکثرا میگه چیزی مصرف میکنی؟ مشخصه یا معرفی موادی چیزیه یا یه کاریش میلنگه لطفا بهش رسیدگی کن

اولاش سخته درکت میکنمشاید خیلی وقتا دلت هوای اونجا رو کنه و بخوای بری سمتش ولی هر بار جلوی خودتو بگی ...

انشالله ک بتونم

خیلی رفتم اما باز برگشتم🖤