2777
2789
عنوان

تو کدوم عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 25 پست
با جاری زیاد صمیمی نشی..کاریش نداشته باشی.. غیبت خونواده شوهر نکنی..کلا باج ندی اما خوب باشی باهاش.. ...

الان من عروس اولم برا هیچکدوم از مراسم هام کاری نکردن و همه چیو شوهرم گرفته، ولی میدونم برا برادرشوهرم هرکاری میکنن از الان برا زن نداشته اش طلا میگیرن 

چجوری حسادتمو کم کنم

تبعیضشون رو به روشون بیارم اثر میکنه یا کلا بیخیال باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل شماهستم☹

خیلی سخته .

من احساس پوچی میکنم احساس بی ارزشی .

برام ارزش قائل نمیشن .

برا هیچکدوم از عروسا ارزش قائل نیستن . فقط دخترا و دامادا اولویتن .

خداکنه تا اخر داماد بهشون محل بذاره محتاج عروس و پسر نشن .

خیلی سخته .من احساس پوچی میکنم احساس بی ارزشی .برام ارزش قائل نمیشن .برا هیچکدوم از عروسا ارزش قائل ...

واسه من فقط به یه برادرشوهروجاریم اهمیت میدن مثل سگ ازشون میترسن وجرات ندارن بهشون بگن بالاچشمتون ابرو منم بخدازیباهستم یه جوری رفتارمیکنن حس میکنم زشتم حس میکنم وجودندارم براشون باورکن من مهندسی خوندم مادرشوهرم جوری اعتمادبه نفس اموپودرکرده که حتی حرف زدن هم یادم رفته 

گاهی انسانم آرزوست
الان من عروس اولم برا هیچکدوم از مراسم هام کاری نکردن و همه چیو شوهرم گرفته، ولی میدونم برا برادرشوه ...

بیخیال بابا..میخوای از تبعیض ها بگم پرات بریزه؟؟؟ کلا خنثی ام

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

بیخیال بابا..میخوای از تبعیض ها بگم پرات بریزه؟؟؟ کلا خنثی ام

آخه خودم از الان تبعیض هارو میبینم تا میام به این شوهر ساده ام حالی کنم این باز بهشون سواری میده

میگه خانوادمه چیکار کنم

میگم اونا برا ما کاری نمیکنن تو هم نکن ولی نمیفهمه

آخه خودم از الان تبعیض هارو میبینم تا میام به این شوهر ساده ام حالی کنم این باز بهشون سواری میدهمیگه ...

شوهر من از همون عقد و حلقه و عروسی و طلاو خونه و ماشین همشو خودش با سگدو خرید..هیچی ندیدیم ازشون..

پدرش پولشو به بقیه پسراش میده ها ولی ما جون بدیم دو ملیون نمیده قرض..

همه چیزش برا اوناس...

راستش از این بابت خوشحالم چون اینجوری مرد میبینه باباش پشتش نیس با عرضه بار میاد و هم اینکه اصلا وابسته خونوادش نمیشه منکه راضی ام از تبعیض

فک کن یه مدت تو بدهی وحشتناک افتادیم یبار حال مارو کسی نپرسید

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

شوهر من از همون عقد و حلقه و عروسی و طلاو خونه و ماشین همشو خودش با سگدو خرید..هیچی ندیدیم ازشون..پد ...

اینم میبینه پدر مادرش فرق میذاره بین بچه هاش، چه برا خواهرش چه برادرش همه جوره خرج میکنن ولی برا ما کاری نمیکنن و بیخیالن باز میره پیششون، هر روز زنگ میزنن به هم، این زنگ میزنه خبر میگیره که همه خوبین و فلان، مادرشوهرم زنگ میزنه اولین سوالش اینه کجایین

اینهمه تبعیض رو میبینه منم رو مخش راه میرم میگم هیچی برامون نکردن تو هم کاری نکن کو گوش شنوا

اون لحظه میگه حق با توئه فرداش باز سواری میده

اینم میبینه پدر مادرش فرق میذاره بین بچه هاش، چه برا خواهرش چه برادرش همه جوره خرج میکنن ولی برا ما ...

هر کاریم کنی چون خونوادشه نمیتونه بگزره..شوهر منم اگه پولی چیزی بخوان میده..منم کاری ندارم..

اگه گیر بدی دروغ میگه همش بهت

واسه من فقط به یه برادرشوهروجاریم اهمیت میدن مثل سگ ازشون میترسن وجرات ندارن بهشون بگن بالاچشمتون اب ...

من هم تحصیلات دارم . همیشه مرتبم  از لحاظ ظاهری و اخلاقی قبولم دارن اما 

فقط وقت سختیا یاد ما میافتن 

اندازه ی خلال دندون ب پسرشون کمک نکردن ونمیکنن.

تولدا و مهمونی هاشو با دختراش میگیره 

اصلا پول قرض نمیدن بهمون اما برا بچه های دیگع نه اوضاع فرق میکنه 

شوهرم از همه بچه هاش سر ب راه تر واروم تره 

ب قول شما با سلیطه ها خیلی خوبن 

هر کاریم کنی چون خونوادشه نمیتونه بگزره..شوهر منم اگه پولی چیزی بخوان میده..منم کاری ندارم..اگه گیر ...

آره

خسته شدم از کارآگاه بازی

با هر کی حرف میزنم میگن خودش قراره سرش به سنگ بخوره فقط طول میکشه