دلممیسوزدوکاریزدستمبرنمیآید.شبیه عکس پروفایلمم... خدایا تروخدا باشه؟!...🥲 دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔
اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡 کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀 آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨
میتونم بپرسم برای کدوم کشور میخوای اقدام کنی اگه اشکال نداره و با چه مدرکی؟
اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡 کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀 آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨
حتما عزیزم درخدمتم❤️❤️ایتالیا و المان رو مد نظر دارمو اگر بخوام برم المان دکتری یا ارشد ریسرچاگر بخ ...
اپلای واسه ایتالیا راحت تره نه؟