2777
2789
عنوان

شوهر بیشرفم سر سفره قابلمه غذا را پرت کرد رو فرش و زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 98158 بازدید | 811 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂اخه بدبختی اینه بیشتر مردا خرن . یهو ذیدی زنه اینکارو کرد زنه رو بلند کردن کوبیدن تو‌دیوار.‌

والا من شوهرم اگه چیزی پرت کنه دقیقا خودشو میکوبم به دیوار 

چرا وسایل نازنین رو خراب کنم آخه🤦

ازین میسوزم

نکن عزیزم دیگه کار های خونه رو ببین مرد وظیفه اش باید خرج کنه هم برای خونه هم برای خانم خونه ! شما هم وظیفه نداری بچه بیاری بزرگ کنی غذا بپزی کار های خونه رو بکنی مگه کلفت گرفته ؛ همون کلفت هم بهش یه پولی میدن بخدا ! من خودم عین شما پدرم هیچ حمایتی نمی کرد ......مامانم بنده خدا خودش کار میکرد ؛ برای همین این مردا از چشم افتادن 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
میکه خرج میکنه همه چی میخرهاینم میدونس کی وکجا مطرح کنه اوضاع اینقدر خراب نمیشد

با التماس بنده خدا التماس کنه پول رنگ بهش بده؛ خوب اینا التماس کردن ندارع

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
حالا یه اشنا داشتیم هر بار با زنش دعوا می کرد این برای زمان قدیم هست می گفت داشتم فیلم می دیدم زنم ا ...

من یبار لیوان ابو پرت کرد شکست سر سفره منم دیس بزرگ برنج برداشتم پرت دادم تو دیوار دیسه هزار تیکه شد بعد دیسه شیر شدم سفره رو ورداشتم هرچی روش بود پاشیدم رو خونه بیچاره ی روانی نسارم کرد و رفت من موندم با خونه ای ک ترکیده بود و ظرفایی ک جچنم بهشون وصل بود اما خودم شکسته بودمشون گریه میکردمو جارو میکشیدم 😂😂😂😂😂

اسی شوهرت روانی ولش نکن قهر کن باهاش ، مجبورش کن خونه رو هم تمیز کنه ، ماهیانه هم ازش پول بگیر ، ماه ...

نمیده ۵ تومن اما از من توقع داره به امام حسین صبح تا غروب هلاک میشم از فرط خستگی کار خونه

بخاطر پول نیست من یک دنیاااااااااااا خیانت و بدب هرزگی هاش پشت سرم برگشتم ب زنددددگی

ببین عزیزم من یک چی بهت بگم و برم بخوابم

زندگی تو فقط برا تو هست هر کی هم هر چی گفت با عقلت بسنج که خوبترش می‌کنه این زندگی رو یا نه چون تهش خودتی و زندگیت و بچت بقیه اینجا یک چیزی میگن و میرن اونایی که هم جمله های سنگین میگن به شوهرت خودشون با بدترش زندگی میکنند مطمئن باش....

دوم اینکه سیاست یاد بگیر بخدا بخدا من یک دوستی دارم با سیاست چنان زندگیش رو روی انگشت میچرخونه ی شوهر بدی هم داره  برا خاطر خودش و بچه هاش ....

قبلش بلد نبود الان تازه ۱۵سال گذشته فهمیده چیکار کنه

برای شوهرت نمی‌گم تلافی کن یا انتقام بگیر یا گارد بگیر ولی خیلی جانفشانی نکن می‌دونی شاید تو مثل خودم که یک زمانی مراعات زیادی میکردم خیلی مراعات کردی الان نباید یهویی تغییر کنی کم‌کم درستش کن به وقت ب زمان خودش لحنتم عوض کن برا خاطر خودت و بچت