2777
2789
عنوان

شوهر بیشرفم سر سفره قابلمه غذا را پرت کرد رو فرش و زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 98158 بازدید | 811 پست
داشتم داد و بیداد و گریه میکردم اومد چنان لگدی زد تو پهلوم میا جلو روم وایمیسه عرض اندام میکنه منو ه ...

خرج خونه میکنه کل پولشو؟ واقعا چیزی نمیمونه دیگه اخرماه؟ 

اگر اینجوریه ک‌ یسری خرجارو‌مثل مثثثثثلا دکلره رو کم کن. اگر نه ک‌ بشین اروم حرف بزن ی مبلغی بگو بده بگو . اگرم نمیفهمه ک برات. ارزوی صبر دارم

parasoo1989@

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۷۰ درصد خانما مثل خودتون هستن اصلا از حق حقوق شون اقدام ندارن هرسال قانون نفقه تعیین میکنه هم برای خانما و هم برای بچه هاشون  امثال هم از ۴.۵ تا ۷.۵ برای هر خانم هرماه تعیین شده و اگه بچه داشته باشه از ۱.۵ تا ۳.۵ باید بحساب مادر بچه هم نفقه خودش و هم بچه اش واریز بشه اگ واریز نداشته باشه شوهرش هرماه حکم جلب میدن به اون خانم بعد ببین یک شوهر نادرک پیدا نمیشه اگ خانما اینقدر بیش از حد گذشت دارن 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

گفت ۱ تومن بیشتر نمیدم بت

والا شوهرمنم ماهی یه تومن میده کنارشم یه وقتایی لباسی چیزی خودش میخره برام مثلا سه چهار ماهی یه بار تازه اون یه تومنم واسه شارژه گناه دارن برو بازار ببین چه خبر شده شوهر من قسط ایناهم داره کمه ولی چیزی نمیگم

وای یبار مادرهمسرم این جمله رو اومد بگه ،بعد یهو یاد منو پسرش افتاد بعد وسطش حرفشو خورد منم گفتم می ...

حالا یه اشنا داشتیم هر بار با زنش دعوا می کرد این برای زمان قدیم هست می گفت داشتم فیلم می دیدم زنم امد به غر زدن که چرا انقدر فیلم می بینی و ... می گفت منم از عصبانیت دستگاه ویدئو رو برداشتم پرت کردم تو حیاط!   بعد دیدم زنم هم تلوزیون برداشت و پرت کرد تو حیاط!   دیگه فهمیدم زنم از من دیوانه تر هست و بعد اون دیگه چیزی تو دعوا پرت نکردم! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

الهی پولاش بیارم رو قبرش بچینم براش

عزیزم ناراحت نباش

شب سختی داشتی ولی بی خیال

همه شون وحشی هستن

حرص نخور بخواب

فردا هم نه قهر کن نه اخم

هر چند کارش خیلی بد بوده فقط سر سنگین باش 

مگه زندکی میدون نبرده 😄

وقتی یه مرد خرج نمی کنه زن چرا کلفتی کنه

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
حالا یه اشنا داشتیم هر بار با زنش دعوا می کرد این برای زمان قدیم هست می گفت داشتم فیلم می دیدم زنم ا ...

من سس پرت کردم سر سفره بغل پاش اومد درش وا کرد ریخت تو یقم سسا را

حالا یه اشنا داشتیم هر بار با زنش دعوا می کرد این برای زمان قدیم هست می گفت داشتم فیلم می دیدم زنم ا ...

😂😂

اخه بدبختی اینه بیشتر مردا خرن . یهو ذیدی زنه اینکارو کرد زنه رو بلند کردن کوبیدن تو‌دیوار.‌

parasoo1989@