2777
2789
عنوان

شوهر بی غیرتم میگه پولشو دادم مفتی نبوده

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 22 پست
نمیدونم فقط نمیخام طلاق اتفاق بیوفته

اگه خوشبختیت با کسی دیگه باشه چی ؟ وقتی شوهرت درخواست داده یعنی چی ؟! بنظرم تا قرون اخر مهریتو بگیر خیلی اشغاله پسره با خانوادش

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خوشبختیت با کسی دیگه باشه چی ؟ وقتی شوهرت درخواست داده یعنی چی ؟! بنظرم تا قرون اخر مهریتو بگیر ...

دلم شکسته اونا خیلی ب من ظلم کردن 

هر چی من خانم و آروم رفتار کردم وقیح تر شدن

نه این زندگی برات زندگی میشه 

نه اون نامرد برات شوهر 

اگه برای خودت ارزش قائلی فقط جدا شو همین 

بذار طلاق اتفاق بیفته 

با این شوهر و خانوادش روزگار خوشی نخواهی داشت 

حواست باشه از این بشر حامله نشی 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

همینکه سایه پدرو مادرت بالا سرت باشه بالاترین نعمته کنار خانوادت زندگی کن ب خودت برس برای خودت کار پیدا کن تا درآمد داشته باشی غصه هیچو نخور آخر همه مون مرگه با هر خصلت و راه و روشی الان تو سربلندی پیش خدا تو که دل اونارو نشکستی بهشون بی احترامی نکردی اونا ب موقعش جزای اعملشون رو میدم وقتی مقابل پروردگار بایستند

مامانمم همینو میگ ولی آخه میخام چیکار خدا بزنه سرشون چ دردی از من سیاه بخت دوا میشه بهترین روزای زند ...

ببین عزیزم بعضی وقتا ما چیزی رو میخوایم که خودمون خیر و صلاحش رو نمیدونیم حتما خدا صلاح ندونسته الان بچه داشته باشی اتفاقاً خیلم دوست داشته ببین هر وخت که زمانش برسه خدا در بهترین وقت و زمان ممکن که برات انتخاب کرده بهت بچه هم میبخشه 

ب این فکر کن حتما مردی که باهاش زندگی میکردی صلاحیت پدری بچه تو رو نداشته چون بچه باید با مهرو محبت بزرگ شه چون خودت گفتی بی رحم و بی عاطفه ن خانواده شوهرم 

ببین عزیزم بعضی وقتا ما چیزی رو میخوایم که خودمون خیر و صلاحش رو نمیدونیم حتما خدا صلاح ندونسته الان ...

چی بگم عزیزم 

طلاق سخته 

من کل روز انگار تو خوابم بیرون میرم باشگاه میرم دانشکاه و ..اما انکار تو برزخم 

انکار همه چی مه آلوده 

نمیدونم کی قراره از این خالت بیرون بیام

چی بگم عزیزم طلاق سخته من کل روز انگار تو خوابم بیرون میرم باشگاه میرم دانشکاه و ..اما انکار تو برزخ ...

الهی   

اره شنیدم طلاق انقده سخته وقتی دو نفر طلاق میگیرن زمین و آسمان ب لرزه درمیان

خدا بهت صبر و آرامش بده  میدونم حسرت دل پاکی هات و صبرهات و زندگیتو اعتبارتو آیندتو میخوری ولی باید باهاش کنار بیای چون هر کدوم مون سرنوشتی رو داریم که خدا مقرر کرده 

مادر منم دوبار ازدواج کرده همیشه میگه طلاق خیلی سخته ولی وقتی مردیو داری که اذیت میکنه عزت نفستو خراب میکنه به نظرم ارزش روح و روان و جسم و سادگی و با همه چیز ساختن تو رو نداره باهاش کنار بیای برات بهتره