2777
2789
عنوان

آدم منطقی تاحالا دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1312 بازدید | 222 پست
مگه مهمه چطور زندگی کنن؟؟اینا همش حرفه نسل به نسل تکرار شده دقت کن مادربزرگ ها هم همینه گفتن مادر ما ...

نه براشون هیچی مهم نیس

دقیقاااااا همش میگن زمان ما اینجوری بود ...زمان ما اونجوری بود ...پدر و مادر ما این کار رو کردن باهامون خواهر و برادر ما فلان کار کردن باهامون .....

الان قیمت سکه و طلا لحطه ای جان ب جا میشه بعد شما دارین از ۵۰ سال پیش میحرفین 

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

برای دست گرمی و یاد آوری دوران کودکی یه دو تا بالش پرت میکردی 😂اافرینش چی مثلا؟ خواهش میگم حقیقته گ ...

😂😂😂نمیشددددد آخه زورش از من خیلی بیشتره 🤣ما دوران بچگی هم دعوا میکردیم ب بالش رصایت نمی‌دادیم فقط کتک کاری 😂

😂افرینش دادشم یا ی سری از پسرا (البته جسارت نباشه گفتم ی سری ها )

🥲🌷مرسی 

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂سبزی ها رو نمیشناسم 😂😂ن سیسی زحمت نکش من چایی خور نیستم تخمه هم نمیخورم اومدم بحرفیم با ام 😂آ ...

😂😂باشه جعفریو بده / خواهر میگم پوست و گوشت و استخوان شدی چی میخوری پس خواهر خونه شوهری بخور و بخواب بابا اینا ارزش ندارن آخرشم میگه مگه چیکار را کردی 😂باشه بشین بحرفیم والا همینو بوگو خواهر به خدا گاوم نازش کنی یه ما می‌کنه این ما هم نمیکنه🤣🤣پرت کن جلوش بخوره ولی خواهر کی ما از دست این شوهرا راحت میشیم همیشه هم مثل بچه ها میمونن😂

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
نه براشون هیچی مهم نیسدقیقاااااا همش میگن زمان ما اینجوری بود ...زمان ما اونجوری بود ...پدر و مادر م ...

همش حرفه اون موقع هم همین بوده اینا اصلا تغییری نکردن مثلا میگن ما مگه چطور بزرگ شدیم خدایی این جمله رو نگاه کن ؟؟

😂😂باشه جعفریو بده / خواهر میگم پوست و گوشت و استخوان شدی چی میخوری پس خواهر خونه شوهری بخور و بخوا ...

😂😂😐جعفری کدومه؟

😂😂دیه خودم کم خوراکم و گرنه همه چی هست ک 

والا بخدا شوهرای الان گاون😂😂بازم اگه بگم گاو اسم گاو بد میشه گاو حداقل میگه ما اینا منم منم دارن اما نیم منم نیستن😂😂

😂😂مثل گاو میخورن اما تشکر کردند بلد نیستن خدا محو کنه از رو زمین 😂😂

خدایا من را نصیب شوهر و شوهر رو نصیب من مگردان😂😂بلند بگو الهی امین

همش حرفه اون موقع هم همین بوده اینا اصلا تغییری نکردن مثلا میگن ما مگه چطور بزرگ شدیم خدایی این جمله ...

هموووونننن....

میگن ما چقدر سختی کشیدیم بزرگ شدیم شما ت چ نار و نعمتی بزرگ شدین

😂😂😂نمیشددددد آخه زورش از من خیلی بیشتره 🤣ما دوران بچگی هم دعوا میکردیم ب بالش رصایت نمی‌دادیم فق ...

ای ولووجک 😂من با آبجی اصلا کتک کاری نمی‌کردیم فقط جر و بحث گاها اول باید یه چیز بریزی تو غذاش خواهر بعد بری جلوش بگی اگه میتونی بیا بزن😂😂آها پس تن به تن بوده نبرد😂آمدن دختر و پسر توسط پدر و مادره دیه هر کدوم مشکلی بود برو هر پدر و مادرشونو بگیر بعد جامعه می‌دونم اوکیع خواهش

ای ولووجک 😂من با آبجی اصلا کتک کاری نمی‌کردیم فقط جر و بحث گاها اول باید یه چیز بریزی تو غذاش خواهر ...

🥲🥲😂حوشبحال آبجیت 

داداشم از من بزرگتر 

والا کفاثت از همه هم بیشتر دسپخت منو قبول داره کلی هم منو حرص میده😑😑💔

😂😂چی بگم خا

😂😂😐جعفری کدومه؟😂😂دیه خودم کم خوراکم و گرنه همه چی هست ک والا بخدا شوهرای الان گاون😂😂بازم اگه ...

😂😂امین حالا نظرت در اصغر آقا بقال سرکوچه‌چیه اکرم خانم می‌گفت خیلی آدم خوبیه 🤣 صبح می‌ره شب میاد 

😂😂امین حالا نظرت در اصغر آقا بقال سرکوچه‌چیه اکرم خانم می‌گفت خیلی آدم خوبیه 🤣 صبح می‌ره شب میاد

😂😂🤣🤣ن من ترجیح میدم پول بدم گاو بگیرم فواید بیشتری داره ....تازه پول هم در میارم 

🥲🥲😂حوشبحال آبجیت داداشم از من بزرگتر والا کفاثت از همه هم بیشتر دسپخت منو قبول داره کلی هم منو حر ...

آبجی گله خیلی خوبن ما با هم داستان ها داشتیم با هم برای هم  پس خیلی دوست داره اذیتت می‌کنه هر چی بیشتر اذیت کنه خوو بیشتر دوست داللللع 

😂😂🤣🤣ن من ترجیح میدم پول بدم گاو بگیرم فواید بیشتری داره ....تازه پول هم در میارم

کصاافت🤣🤣🤣لهنتی🤣🤣عالی بود 

آبجی گله خیلی خوبن ما با هم داستان ها داشتیم با هم برای هم پس خیلی دوست داره اذیتت می‌کنه هر چی بیش ...

😑😑😑دوست داشتنش هم مثل خودش خرکی پسره گاو میش 

ایشالا فقط بلده دخالت کنه ت زندگی من

😑😑😑دوست داشتنش هم مثل خودش خرکی پسره گاو میش ایشالا فقط بلده دخالت کنه ت زندگی من

مثلا چی کار میکنع؟در چه‌موردی؟

به شوهری گفتم دوستم میگه گاو بگیرم بهتر.از شوهره قهر کرد رفت تو اتاق گریه کرررد🤣🤣🤣