2777
2789
عنوان

دست بچم با اتو سوخته

165 بازدید | 41 پست

سلام اقا کسی بوده بچش نوزاد باشه خدایی نکرده دستش سوخته بچه ها تروخدا جواب بدید سکنه میکنم

بچم نمیدونم چ جوری خودشو به اتو رسونده بود و سوخته دستش دکتر بردم پانسمان کرده خدا مرگ بده متو

سلاااااااام مایا هستم عاشق گل و گیاه اگه سوالی داشتی بپرس بلد بودم جواب میدم 🌱🪴🦠کتاب مخدره واسم بهترین کتابی که خوندم از حال بد به حال خوب بود 🌼کتابهای جی کی رولینگ را دوست دارم و به شدت پاتر هد⚡️تفریحم فیلم و سریاله😁همتونو دوست دارم🫂هر وقت به همسرم نگاه میکنم جمله ی شاملو میاد تو ذهنمدوستش دارم چرا که میشناسمش به پاکی و صداقت

ارد بزن هم نمیسوزه هم جاش نمیمونه و تاول نمیزنه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

ارد بزن هم نمیسوزه هم جاش نمیمونه و تاول نمیزنه

بردمش دکتر همون موقع پانسمان کرده 

سلاااااااام مایا هستم عاشق گل و گیاه اگه سوالی داشتی بپرس بلد بودم جواب میدم 🌱🪴🦠کتاب مخدره واسم بهترین کتابی که خوندم از حال بد به حال خوب بود 🌼کتابهای جی کی رولینگ را دوست دارم و به شدت پاتر هد⚡️تفریحم فیلم و سریاله😁همتونو دوست دارم🫂هر وقت به همسرم نگاه میکنم جمله ی شاملو میاد تو ذهنمدوستش دارم چرا که میشناسمش به پاکی و صداقت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم میگه من بچه بودم دستمو گذاشتم زیر اتو وقتی بابام داشته لباسشو اتو می‌زده و اتو رو گذاشته رو جای مخصوصش روی میز اتو و نفهمیده من دستم اونجاست 😁

قشنگ کل روی دستم سوخته بوده ولی الان جاش نمونده 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

ای خدا الان خودتو سرزنش نکن 

اروم باش 

میدونم چقدر ناراحتی اما برای هربچه ای ی سری مسایل پیش میاد 

من فقط میدونم ک بهداشت پانسمانو رعایت کنی و منظم عوض شه 

به امید خدا زود خوب میشه 

اومدم فقط دعا کنم چون خودمم ی پسر کوچولو دارم درکت میکنم

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

بردمش دکتر همون موقع پانسمان کرده

انشالله خوب میشه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

من ۲ساله بودم کتری ابجوش ریخت ران پام 🫠

الان جاش هست؟

مامانم میگه من بچه بودم دستمو گذاشتم زیر اتو وقتی بابام داشته لباسشو اتو می‌زده و اتو رو گذاشته رو ج ...

وااای ای کاش خوب بشه پسرم

خاگ تو سرم واقعا حالم بده

اخییی طفلی عزیزم پیش میاد باید خیلی هوشیار باشی 

منم بچه بودم یه عزیزی دستم سوزوند جاش مونده 

نگران نباش یوقت بزرگتر شد دیذی جاش خیلیه میبری دکتر پماد میده میزنی جاش میره 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
عزیزم خوب دیگه دکتر پانسمان کرده نگران نباش خوب میشه عزیزم

دگتر گفت به شوهرم ممکن بمونه