2777
2789

چند نفر خانوم دیگه ک تو دورهمی باهاشون هستید یهو وسط حرفاشون بفهمید دارن میرن بیرون و از قبل هماهنگ کردن

یهو آخر حرفاشون ب شما هم بگن تو هم اگه میخوای بیا!!

والا من نه تنها نرفتم بلکه کلا همشون رو کنسل کردم

الان بمن پیام میدن تو روانی هستی بهت برمیخوره

ولی کاملا راضی هستم ک دیگه باهاشون ارتباط نگیرم و فاصله بگیرم و این نوع رفتارشون یعنی خوشمون نمیاد تو باشی

کار خوبی کردی منم بودم همین کار رو میکردم 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین چیزی که زیاده دوست نگران نباش عزیزمایشالا دوستای بهتری پیدا کنیآره دیگه میشد بهت از قبل بگن که ...

موافقم

حس میکنم چون تو جمعشون من ظاهری بهترم خوششون نمیاد بامن برن بیرون

مخصوصا دخترای کم سن ترشون 

والا شاید اینجوری زیباتر بنظر میان🤣🤣🤣

اخه جالبه باز دارن پیام میدن ک تو بهت الکی برمیخوره و...منم راضی ام والا دنیا پر از آدم جدیده

اهمیت نده من خودم تنهایی رو خیلی بیشتر از این جور روابط که به عزت نفسم آسیب بزنه دوست دارم 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

خوب کردی من اوايل خیلی خودمو کوچیک میکردم ولی الان فهمیدم اصلا هيچکس ارزش اینکه خودتو کوچیک کنی ندار ...

افرین من هیچوقت شخصیتم رو بخاطر منافعم زیر پا نذاشتم و راحت ول میکنم آدم هارو

دنیا پر از آدمای جدیده

آره بابا خانوما خیلی رو چهره حسادت میکنن

خودمم ب این نتیجه رسیدم

مثلا عکس ک میگرفتیم مخصوصا مجردها و کم سن ترها

بعدش ک نگا ب عکس میکردن کلا رفتارشون عوض میشد میرفتن تو قیافه 

خیلی طول کشید علتشو بفهمم و اذیت شدم بابتش

الان ولی مهم نیست دیگه برام

خودمم ب این نتیجه رسیدممثلا عکس ک میگرفتیم مخصوصا مجردها و کم سن ترهابعدش ک نگا ب عکس میکردن کلا رفت ...

آفرین دوستای سمی رو باید گذاشت کنار

منم یه دایمی ازین دوستا داشتم

من متاهل بودم دوستام مجرد متاسفانه می‌رفتیم بیرون پیشنهاد به من میدادن من میگفتم متاهلم دوستام یه جوری میشدن میگفتن بعضی های شانس دارن

در حالیکه من بدم میومد ازین قضیه حس خیانت بهم دست میداد اینقدر بدم میومد حتی پسری پیشنهاد بده

خیییلی جاها میرفتن به من نمیگفتن منم قطع رابطه کردم 

آفرین دوستای سمی رو باید گذاشت کنارمنم یه دایمی ازین دوستا داشتممن متاهل بودم دوستام مجرد متاسفانه م ...

دقیقا منم همینم

حالا جالبه این حس حسادت بیشتر از سمت بچه های نوجوون دوستام هست دوتا دختر ۲۰ ساله

اونا همش تو قیافه هستن

و البته همش سعی میکردن منو بکوبن

حالا من هی سعی می‌کردم مهربون باشم باهاشون خوب باشم ولی اصلا جواب نداد

دیگه دکمه همشون رو زدم