2777
2789
عنوان

چند وقت پیش یکی از فامیلا داشت نصیحت میکرد من رو

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 34 پست
میگفتی بابا خفه تا اون 300خرج دیه ات نکردم

میدونی دلم هم میسوزه آخه 

طوری تفکرشون شکل گرفته که انگار یه زن باید تمام خواستش این باشه : شوهر 

و دیگه این تفکرشون عوض نمیشه پا به سن گذاشتن 

این کاربری دومم هست 

حالا مثلاً در کم ترین حالت و یه جهاز بدرد نخور حالا تو اون وضع و با اون شدت خشم من همین رو هم گفتم ز ...

😂😂😂😂

اینارو ول کن

کی بیایم پلوی عروسیتو بخوریم😂😂

خوبه اکثرا از ازدواجشون ناراضی ان باز برای بقیه هم تجویز میکنن😂

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا من خندیدم وقتی به گوشم رسید . بی خیالممم ببین ما نمی تونیم همه آدما رو اصلاح کنیم ، بگذر از ح ...

شما به بلوغ فکری رسیدی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
😂😂😂😂اینارو ول کنکی بیایم پلوی عروسیتو بخوریم😂😂خوبه اکثرا از ازدواجشون ناراضی ان باز برای بقیه ...

دقیقاً 

یکی رو هم داریم تو فامیل با یک ازدواج به شدت ناموفق که جز فحش به هم هیچی نمیگن 

اونوقت به بقیه میگه قراره ازت ترشی بندازیم؟ ازدواج کن 😑

و من انقدر با این حرف عصبانی میشم که یکبار رسماً پریدیم به هم 

و درباره پلوی عروسی باید بگم من هیچوقت پلوی عروسی نخواهم داشت چون هیچوقت نمیخوام ازدواج کنم 

این کاربری دومم هست 

دقیقاً یکی رو هم داریم تو فامیل با یک ازدواج به شدت ناموفق که جز فحش به هم هیچی نمیگن اونوقت به بقیه ...

میگفتی ازدواج تو رو دیدم چشمم ترسیده ازدواج نمیکنم😂😂

به خدا من خندیدم وقتی به گوشم رسید . بی خیالممم ببین ما نمی تونیم همه آدما رو اصلاح کنیم ، بگذر از ح ...

ولی من خیلی‌ حرص میخورم 

میدونم نباید حرص بخورم ولی نمیتونم 

من انقدر از لحاظ روحی اوضاع خیتی دارم که همین که اون لحظه خودم رو کنترل می‌کنم تا یک دعوای بزرگ و گرد بادی راه نیفته خیلیه 

این کاربری دومم هست 

😂😂😂😂اینارو ول کنکی بیایم پلوی عروسیتو بخوریم😂😂خوبه اکثرا از ازدواجشون ناراضی ان باز برای بقیه ...

منم ببر . من و تو میز نزدیک عروس و داماد بشینیم 

رقص چاقو با من 😂😂😂

شماهم رسیدی گلم همینکه اون لحظه جواب شو ندادی یعنی بلوغ فکری چند سالته ؟؟

من استارتر نیستم

منم ببر . من و تو میز نزدیک عروس و داماد بشینیم رقص چاقو با من 😂😂😂

کنکله

میگه عروس نمیشم😂