2777
2789

هر جا ک میریم میاد دنبالمون دیگه نمیدونم چیکارش کنم تو ماشین سکوت میکنم ک دیگه باهامون نیاد ولی فایده نداره دوماد هم داره ولی با ماشین دومادش نمیره تازه ماشین ما سواری هم نیس ماشینمون باریه هی جا نداره هر بار کلی وسیله میزارم رو پام ولی درک نداره بگه نامزدن نیاز دارن تنها باشن تازه امشب منو نامزدم دعوامون شد جلو چش ملدرش ولی نمیدونم چ بهونه ای بیارم ک مامانشو نیاره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رک و راست از همین الان به شوهرت بگو تکلیفتو روشن کن. یا منطقی رفتار میکنه و به مامانش میگه یا ام بدش میاد و قاطی میکنه که مامانمه و تو باید کنار بیای و اینا که خب چه بهتر جدا شو ازش تا دیر نشده 

شوهرت باید عقلش برسه خب

من پدر بزگم فوت شده بود مادر بزرگم اصلا طاقت تنهایی نداشت همس خونه پسراش بود یا پسراش خونه ی اون ، خب هرکی باشه اذیت میشه ، رفتن قم برگشتن زن داییم یه دعوا راه انداخت در حد لالیگا ، نگاه کن لالیگا ، کتک و کتک کاری با داییم ، بعد دیگه مادر بزرگم فهمید باید خودشو جمع کنه

روانشناس اینده ، کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

اخم و تخم کن به شوهرت و بگو جام تنگه از این به بعد برام اسنپ بگیر نمی تونم این همه اذیت بشم گاهی هم یک چیز را نصفه تعریف کن و بگو بقیش خصوصی هست بعدا بهت میگم گاهی بگو دلم یک سفر یا تفریح دو نفره می خواد . تو هیچی نمیگی اونم فکر می کنه مشکلی نیست .