2777
2789
اره زبون زنا مردا رو تا عرش خدامیبره شوهر منم میگه😁ولی خداتو شکر کن ک عصبی نیست و اینجوری دلش نازکه ...

ولی من فقط بهش گفتم ی بحثی داشتیم ده روز پیش یهو دیشب بهش گفتم فهمیدم تو پشتم نیستی 

اره زبون زنا مردا رو تا عرش خدامیبره شوهر منم میگه😁ولی خداتو شکر کن ک عصبی نیست و اینجوری دلش نازکه ...

ولی من فقط بهش گفتم ی بحثی داشتیم ده روز پیش یهو دیشب بهش گفتم فهمیدم تو پشتم نیستی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن میگه تو ی حرفی میزنی من تا ته میسوزم

وای اینو پارتنرمم به من گفت ، الکی میگن میخوان غرور حفظ کنن

روانشناس اینده ، کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

چقد احساساتیه شوهرت ای خداا

مردا قدرت رو تو پول خرج کردن  و اقتدار داشتن جلو همه برای زن میبینن دیگه و اینکه حرف تو اونو تحت تاثیر قرار داده ک تو قدرت محافظت از من رو نداری تکیه گاه نیسی 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

چقد احساساتیه شوهرت ای خداامردا قدرت رو تو پول خرج کردن و اقتدار داشتن جلو همه برای زن میبینن دیگه ...

ن والا همچین احساساتی نیس من نزدیک بود باردار بشم 

میگه من تا ۷_۸سال بچه نمیخام 

منم گفتم وقتی اتفاقی حامله بشم حق نداری بگی سقط کن

ن والا همچین احساساتی نیس من نزدیک بود باردار بشم میگه من تا ۷_۸سال بچه نمیخام منم گفتم وقتی اتفاقی ...

اره پس حق با توست 

وقتی باردار بشی ک نمیشع پشتتو خالی کنه و بگه سقط ک خیلی هم خطرناکه وقتی اصلا زایمانی نداشتی 

باردارم شدی نگو دوسه ماه اگر علایم نداشتی بعدشم ک دیگه نمیشه دور از جون سقط کرد

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

اره پس حق با توست وقتی باردار بشی ک نمیشع پشتتو خالی کنه و بگه سقط ک خیلی هم خطرناکه وقتی اصلا زایما ...

بهش گفتم سقط انقدر خطرناکه دوتا فیلم دیده باشی میفهمی جای غیرقانونی و کثیفه 

ممکنه عفونت بگیرم یا دور جون بمیرم 

تویی ک  عشق و حالت مهم تره مواظب باش این دوس داشتن نیس آدم دوس نداره طرفشو اذیت کنه 

بعد گفت من نمیدونستم انقدر خطرناکه و فلان 

اخرشم بهش گفتم خجالت نمیکشی بچه از منه چجوری منو دوس داری اونکه از وجودته نمیخایش 

آخر گفت خودم مواظبم چون من زود بچه نمیخام 

بهش گفتم سقط انقدر خطرناکه دوتا فیلم دیده باشی میفهمی جای غیرقانونی و کثیفه ممکنه عفونت بگیرم یا دور ...

و اینکه اونی ک زایمان نداشته اگه سقط کنه خیلی سخت باروار میشه یا ممکنه نشه 

ولی از عشق و حال سیر بشید بعد بچه بیارید سفر برید خوش گذرونی کنید مخصوصا اگر سنتون کمه 

چون با بچه خیلی محدود میشید خیلی زیاد و این برای شوهرت خیلی سخت خواهد بود چون خودش داره با زبون میگه 

و اینکه اونی ک زایمان نداشته اگه سقط کنه خیلی سخت باروار میشه یا ممکنه نشه ولی از عشق و حال سیر بشید ...

اره میگه الان شرایطم واسه عروسی سخته 

حداقل بعدا جمع کنیم چندتا مسافرت خوب تفریح عالی داشته باشیم