2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه مشکلی نداره فقط اگه میتونی زیستتو عوض کن

زیستم جدید یعنی برای کنکور ۴۰۴ بوده پینوکیو 

ولی شیمی جامع خیلی سبز و ریاضی و ... برای کنکور ۴۰۳ بوده که سرچ کردم گفتن خیلی تغییر نداشته حتی ایکیو سال ۴۰۰ ۹۹ که تغییر نداشته خیلی جالبه 

زیستم جدید یعنی برای کنکور ۴۰۴ بوده پینوکیو ولی شیمی جامع خیلی سبز و ریاضی و ... برای کنکور ۴۰۳ بوده ...

پس عالیه منم زیستم برا کنکور404 بود نخر همشون کاملا

نمیدونم چی بنویسم والا.....  
بخدا همون کافیه من تک پایه گرفتم تموم نمیشننننن

وای آره اینا هم همش می‌خوان خودشون سود کنن دو تا تست تو جزوشون تغییر میدن که پول بیشتری گیرشوم بیاد هر سال من مامانم همش میگه هر کتابی بخوای برات میگیرم ولی میترسم الکی بگیرم وقت نشه بخونم همرو کتاب درسی دوستم که امسال کنکوری بود گرفتم چون کتاب درسی ها تغییر داشته اکثرا ولی خب فرمول بیست واسه ۲ ۱ سال پیش بدبختی داریم با این تغییرات برای نهایی باید تغییرات دوباره روش اعمال کنم 

وای آره اینا هم همش می‌خوان خودشون سود کنن دو تا تست تو جزوشون تغییر میدن که پول بیشتری گیرشوم بیاد ...

دقیقا 

خیلی پشیمونم کتاب خوبین ولی واقعا وقت نمی کنم تمومشون کنم

همه ی کتابات عالین چیزی نخر منم فرمول بیست ندارم نمیخوامم بخرم همون کتاب درسی اوکییه عالی بخونی و سوال های زیادی رو حل کنی

نمیدونم چی بنویسم والا.....  
دقیقا خیلی پشیمونم کتاب خوبین ولی واقعا وقت نمی کنم تمومشون کنمهمه ی کتابات عالین چیزی نخر منم فرمول ...

ضریب دار بزن فیلم هم میبینی ؟؟من فیلم هم میبینم وقت نمیشه که لامصب 

اره فیلمم میبینم منم اصلا وقت نمیکنم الانم از استرس اینجام😑

نگران نباش همه همینن خداکنع یازدهم مثبت بشه راستی برای فیزیک جامع قلمچی آبی دارم ولی تک پایه هم دارم تک پایه دوازدهم جدید برای کنکور ۴۰۴ و سه سطحی فیزیک ۱۲ دارم ولی یازدهم و دهم برای ۲ سال پیش نمی‌دونم میدونی از طرفی باید جزوه های استاد هم حل کنه آزمون های آزمایشی هم حل کنه به نظرم نخرم الکی