2777
2789
عنوان

توروخدا دست بچه هاتون گوشی ندین💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 56 پست
نه عزیز برا بچه سه ساله گوشی واقعا زوده ماها بچه بودیم مگه گوشی بود اون زمان ماشالا دهه ۶۰ و دهه۷۰ ا ...

ن برای سه سال ک هنوز خیلی زوده 

چی بگم زمان خود منم گوشی نبود از این نوکیاهای ساده بود امان از روزی ک گوشیه لمسی اومد 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم برای  نیتم ی صلوات بفرسته؟ هدیش کنه به ام البنین♡؟انشاالله ام البنین واسطه بشن نذر میکنم به پسر بچه ها شکلات بدم به دختر کوچولوها کش مو(:  چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

نمیدونم چیکار کنم🥲🥺

دوریکم از فضای سمیه اینستت و تیک تاک 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم برای  نیتم ی صلوات بفرسته؟ هدیش کنه به ام البنین♡؟انشاالله ام البنین واسطه بشن نذر میکنم به پسر بچه ها شکلات بدم به دختر کوچولوها کش مو(:  چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن برای سه سال ک هنوز خیلی زوده چی بگم زمان خود منم گوشی نبود از این نوکیاهای ساده بود امان از روزی ک ...

میدونی علت گوشی دادن به بچه چیه 

الان اکثر مادرا خیلی تنبل شدن و حوصله وقت گذاشتن برا بچه رو ندارن 

بچه میره گریه میکنه بیا باهام بازی کن مادره سریع گوشی میره دست بچه که از دستش خلاص بشه 

پارسال بهداشت باهام تماس گرفت که بچت بیار برا معاینه چشم

خداشاهده رفتم اون روز چقدر بچه همسن پسر من اومدن بیشتریا چشماشون یا تنبلی داشت یا ضعیف بود فکر کن بچه دوساله 

بهداشتم نامه میداد که ببرن متخصص چشم 

همش بخاطر گوشیه بخدا 

اخه بچه ۲ ساله باید عینک بزنه طفلی 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
میدونی علت گوشی دادن به بچه چیه الان اکثر مادرا خیلی تنبل شدن و حوصله وقت گذاشتن برا بچه رو ندارن بچ ...

اخی عزیزدلم 💔💔💔

من گاهی تو اینستا برام کلیپ های خارجیا بالا میاد از زندگیشان ی بار ندیدم حتی بچه ی زیر ده سالشون تبلت داشته باشه چه برسه گوشی!! 

تو فیلمای ترکی ک نگاع میکنم ندیدم دست بچه ای گوشی باشه با همش بازی میکنن یا خوابن 

ما ایرانیا خیلی شور ی چیزیو در میاریم خداییی 

اخی عزیزدلم 💔💔💔من گاهی تو اینستا برام کلیپ های خارجیا بالا میاد از زندگیشان ی بار ندیدم حتی بچه ی ...

اره واقعا اکثر بچه ها سر همین گوشی بلوغ زودرس دارن 

چندوقت پیشا یه مادره تاپیک زده که پسرم با گوشی از لون فیلما دیده و ببخشید نصف شب اومده شلوارمو.... 

یعنی انقدر ناراحت شدم انقدر ناراحتتتت شدم حد نداشت 

اخه چرا گوشی میدین اونم با سیمکارت و اینترنت که از همون بچگی عادت کنن 

زمان ما خوب بود بچه اصلا نباید دستش گوشی باشه برای درس هم تبلت دانش اموزی با سیم کارتش خوبه 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

اره واقعا اکثر بچه ها سر همین گوشی بلوغ زودرس دارن چندوقت پیشا یه مادره تاپیک زده که پسرم با گوشی از ...

یا حدا یا خدا چقدر بد چقدر بدددددددددددد

اون بچه فردا بزرگ بشه چقدر از کارش خجالت بکشه یا خدا 

یکی الان همین جا تاپیک رابطه از پشت زده و بود ی عده ب وضوح توضیح داده بودن... نمیفهمم واقعا چ وضعشه

عادی سازی این چیزا واقعا زشته

درسته رابطه و اگاهی از اون زشت نیست ولیییییی نه انقدر عادی.. 

هرکی هم برخلافشون رفتار کنه ک... 

زمان ما خوب بود بچه اصلا نباید دستش گوشی باشه برای درس هم تبلت دانش اموزی با سیم کارتش خوبه

من تا 15سالگی گوشی نداشتم دست مادرم درد نکنه واقعا بچگی کردم 

دقیقا کاش هیچوقت کرونا باعث نمیشد مدرسه مجازی بشه و من گوشی بخرم که الان بدبخت بشم (تاپیک اخرمو بخون ...

این چه حرفیه برا چی خودتو بکشی محروم کردن راحت‌ترین کاره ولی مدیریت و تربیت کردن سخته من پسرم ۱۱ سالشه از کلاس دوم گوشی داره ولی اجازه داره روزی دوساعت بازی کنه اینترنت نداره و سیمکارتشم دانش اموزیه وصل میشه به گوشی باباش و بازی دانلود میکنه ساعت ده شبم گوشیشو میده تحویل باباش به جز شاد هیچ برنامه دیگه ای توش نداره 

یا حدا یا خدا چقدر بد چقدر بدددددددددددداون بچه فردا بزرگ بشه چقدر از کارش خجالت بکشه یا خدا

اره بخدا مادر خودش خیلی ناراحت بود 

یعنی هرکسی تاپیک خوند ناراحت شد 

اقا گفتم ک نگیرین ولی محدودین بذارین چرا جای اینستا و تیک تاک بازی های فکری نصب نمیکنین برای بچه ها؟

با این جمله نمیشه خیلی از والدین خودشون رو راحت کردن متاسفانه. جالبه اکثرا هم فقط یه بچه دارن اما حاضر نیستن وقت بذارن واسش به جای گوشی‌. خدا عاقبت همه بچه ها رو به خیر کنه. 

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

صلوات زیاد بفرست دوستم حالت خوب میشه دعات هم مستجاب میشه ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃

من تا 15سالگی گوشی نداشتم دست مادرم درد نکنه واقعا بچگی کردم

منم همینطور تازه دانشگاه رفتم گوشی لمسی خریدم

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

خانواده ها برای راحتی خودشون گوشی میدن دست بچه هاادم بره توی فضای مجازی اصلا حواسش به گذرزمان نیست..

بچه های ما نباید از الان درگیر بشن!!!!! 

چرا خارجیا نمیذارن بچه هاشون درگیر بشن؟؟ 

متاسفانه والدین انگار نمیخوان بفهمن