2777
2789
عنوان

آنقدر دلم میخواد طلا بخرم ولی دوازده ملیون پولدارم‌ فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

النگو هاتو عوض کردی چند گرم بود الان چند گرم شده

یه انگشتر شکسته هم داشتم دادم اصلا نمیدونم چطور حساب کرد فکرکنم ۲۱ گرم میشد الان ۱۹و نیم اینا.فاکتورش دست مامانم موند اما برای منو ننوشته بود🤦

یه انگشتر شکسته هم داشتم دادم اصلا نمیدونم چطور حساب کرد فکرکنم ۲۱ گرم میشد الان ۱۹و نیم اینا.فاکتور ...

وای فردا ببر چندتا طلا فروش برات حساب کنن اگه زیاد گرون فروخته برات ببر بگو 

وای فردا ببر چندتا طلا فروش برات حساب کنن اگه زیاد گرون فروخته برات ببر بگو

بعد میدونی همین که ذهنم درگیر شده ازون اختلاف یکی دوگرم بیشتر اذیتم میکنه نمدونم چیکارکنم اروم شه حداقل

بعد میدونی همین که ذهنم درگیر شده ازون اختلاف یکی دوگرم بیشتر اذیتم میکنه نمدونم چیکارکنم اروم شه حد ...

فرا ببر بگو اینو چطوری حساب کردی یه بارم توضیح بده اگه زیر بار نرفت بگو میرم اتحادیه میگم بیان پدرتو دربیارن