خدا_تو_رو_دوست_داره مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 5531 عنوان نماز استغاثه حضرت زهرا 186 بازدید | 46 پست کسی خونده ؟چه قدر طول میکشه ؟ امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد) 1404/07/27 | 01:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sadat110 عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 3822 بله، تازگی نخوندم ولی خیلی نماز مجربی هستمن یه مشکل داشتم اصلا غیر قابل حل، یک هفته هر روز با نماز استغاثه به امام زمان علیه السلام، باهم خوندم، معجزه شد برام غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
شیطن عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 830 همین نماز برای امام زمان شنیدم میگن خیلی جوابه خودم نخونم انشالله بعد پ میخونم
شیطن عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 830 بله، تازگی نخوندم ولی خیلی نماز مجربی هستمن یه مشکل داشتم اصلا غیر قابل حل، یک هفته هر روز با نماز ا ... میشه بگیدی مشکلتون چی بود ک حل شد
خدا_تو_رو_دوست_داره مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 5531 بله، تازگی نخوندم ولی خیلی نماز مجربی هستمن یه مشکل داشتم اصلا غیر قابل حل، یک هفته هر روز با نماز ا ... هم استغاثه به امام زمان رو خوندیم هم حضرت فاطمه؟ امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)
خدا_تو_رو_دوست_داره مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 5531 بله، تازگی نخوندم ولی خیلی نماز مجربی هستمن یه مشکل داشتم اصلا غیر قابل حل، یک هفته هر روز با نماز ا ... یادتون نیست چه قدر تایم میبرد؟ امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)
sadat110 عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 3822 میشه بگیدی مشکلتون چی بود ک حل شد کارم گیر کسی افتاده بود که اگر حل نمیشد، یک سال معطل میشدمکلا من تمام مشکلات زندگیم رو با نماز استغاثه به امام زمان علیه السلام رفع کردم، الحمدالله ولی اون بار که باهم خوندم خیلی زود جواب گرفتم غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
sadat110 عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 3822 هم استغاثه به امام زمان رو خوندیم هم حضرت فاطمه؟ بله، هردو رو خوندم، سر یک هفته درست شد غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
شیطن عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 830 کارم گیر کسی افتاده بود که اگر حل نمیشد، یک سال معطل میشدمکلا من تمام مشکلات زندگیم رو با نماز استغا ... خداروشکر منم حتما میخونم
sadat110 عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 3822 یادتون نیست چه قدر تایم میبرد؟ شاید نیم ساعت، نمازش که دورکعته مثل نماز صبح، فقط چند بار سر به سجده باید بگیم مَوْلاتى یا فاطِمَةُ اَغیثینی غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
sadat110 عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 3822 خداروشکر منم حتما میخونم هر دو نماز به صورت جدا هم معجزه میکنه، دیگه شما ببین باهم چه تاثیری دارنان شاءالله حاجت روا میشی غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
شیطن عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 830 هر دو نماز به صورت جدا هم معجزه میکنه، دیگه شما ببین باهم چه تاثیری دارنان شاءالله حاجت روا میشی مرس مشتاقم زودتر بخونم روزخواستی داره؟
خدا_تو_رو_دوست_داره مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 5531 شاید نیم ساعت، نمازش که دورکعته مثل نماز صبح، فقط چند بار سر به سجده باید بگیم مَوْلاتى یا فاطِمَةُ ... مرسی قشنگم 💓 امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)
خدا_تو_رو_دوست_داره مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 5531 مرس مشتاقم زودتر بخونم روزخواستی داره؟ خوندی برای منم دعا کن عزیزم خیلی خیلی گرفتارم امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)
sadat110 عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 3822 مرس مشتاقم زودتر بخونم روزخواستی داره؟ خواهش میکنم نه اصلانماز استغاثه به امام زمان علیه السلام هم دورکعته و یه دعا زیر آسمون دارهبنظرم این کارم شما بکن 110 هزار تومن به نیت امان علی ع بذار لای قرآن، ان شاءالله حاجت گرفتی بده به یتیم نیازمند، یا فقیر غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد