2777
2789
عنوان

نماز استغاثه حضرت زهرا

186 بازدید | 46 پست

کسی خونده ؟

چه قدر طول می‌کشه ؟

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

بله، تازگی نخوندم ولی خیلی نماز مجربی هست

من یه مشکل داشتم اصلا غیر قابل حل، یک هفته هر روز با نماز استغاثه به امام زمان علیه السلام، باهم خوندم، معجزه شد برام

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله، تازگی نخوندم ولی خیلی نماز مجربی هستمن یه مشکل داشتم اصلا غیر قابل حل، یک هفته هر روز با نماز ا ...

هم استغاثه به امام زمان رو خوندیم هم حضرت فاطمه؟

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

بله، تازگی نخوندم ولی خیلی نماز مجربی هستمن یه مشکل داشتم اصلا غیر قابل حل، یک هفته هر روز با نماز ا ...

یادتون نیست چه قدر تایم میبرد؟

میشه بگیدی مشکلتون چی بود ک حل شد

کارم گیر کسی افتاده بود که اگر حل نمیشد، یک سال معطل میشدم

کلا من تمام مشکلات زندگیم رو با نماز استغاثه به امام زمان علیه السلام رفع کردم، الحمدالله 

ولی اون بار که باهم خوندم خیلی زود جواب گرفتم

یادتون نیست چه قدر تایم میبرد؟

شاید نیم ساعت، نمازش که دورکعته مثل نماز صبح، فقط چند بار سر به سجده باید بگیم  مَوْلاتى یا فاطِمَةُ اَغیثینی

شاید نیم ساعت، نمازش که دورکعته مثل نماز صبح، فقط چند بار سر به سجده باید بگیم مَوْلاتى یا فاطِمَةُ ...

مرسی قشنگم 💓 

مرس مشتاقم زودتر بخونم روزخواستی داره؟

خوندی برای منم دعا کن عزیزم خیلی خیلی گرفتارم

مرس مشتاقم زودتر بخونم روزخواستی داره؟

خواهش میکنم 

نه اصلا

نماز استغاثه به امام زمان علیه السلام هم دورکعته و یه دعا زیر آسمون داره

بنظرم این کارم شما بکن 110 هزار تومن به نیت امان علی ع بذار لای قرآن، ان شاءالله حاجت گرفتی بده به یتیم نیازمند، یا فقیر