2777
2789
عنوان

میگن تو اوج اعتماد خیانت میبنی راست یا دروغ😭😭🖐️🖐️

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدااااا 😂😂😂🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️چه فکرایی داری اون بذبخت فکر نکنم نگاه یهویی بندازه به طرف تهد ...

اره قشنگ از اول میخمو کوبوندم 😂

ایشالله همینجوری کوبیده بمونه وگرنه خودشو کوبیده میکنم 😅

روانشناس اینده ، کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

نه نمیدونی کاش هیچوقت ندونی و هیچ زنی این بلا سرش نیاد

اهوم خیلی بده عزیز ترین کسم این اتفاق براش افتاده  بخاطر همون گفتم وگرنه من قطعا با پوست استخون نمی تونم درک کنم

اره قشنگ از اول میخمو کوبوندم 😂ایشالله همینجوری کوبیده بمونه وگرنه خودشو کوبیده میکنم 😅

من از همین جا برات احترام قائلم میترسم منم تهدید کنی 

خواستم بگم شاید اون با شلنگ خودشو بشوره دیدم که گویا فلک آبم بستی  دهنم رام  بستم😂

اهوم خیلی بده عزیز ترین کسم این اتفاق براش افتاده بخاطر همون گفتم وگرنه من قطعا با پوست استخون نمی ...

اره درکش سخته

اعتماد کن ولی ساده نباش نمیخواد بدبین و حساس باشی ولی زرنگ باش من خیلی ساده بودم خیلی

و بیش از حد بیخیال و خوش بین بودم

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

من از همین جا برات احترام قائلم میترسم منم تهدید کنی خواستم بگم شاید اون با شلنگ خودشو بشوره دیدم که ...

اره گفتم اب رو قطع میکنم 😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من چون دیدم که پدرم به مادرم خیانت کرد خیلی حساس و شکاک بودم یه مدت ، به همه شک داشتم ، بعد رفتم تراپی و اوکی شدم ، ولی خب سر همون موضوع تهدید حسابی کردم😂😂😂😂

اون هیچوقت نمیگه اگر من خیانت کنم ، اما موردی پیش میاد میگه من جای اون پسره بودم دختره رو میکشتم 

تو کار تهدیدیم😂😂😂😂😂😂😂😂

روانشناس اینده ، کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

اره درکش سختهاعتماد کن ولی ساده نباش نمیخواد بدبین و حساس باشی ولی زرنگ باش من خیلی ساده بودم خیلی و ...

امیدوارم روزای خوبی برات پیش بیاد که با خودت بگی شاید حکمتش این زندگی فوق‌العاده بود 

امیدوارم روزای خوبی برات پیش بیاد که با خودت بگی شاید حکمتش این زندگی فوق‌العاده بود

مرررسی گلی🥰

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

کلا قتل دارین تو حرفاتون چه کار پسندیده ای😂😂

ولی غیر از شوخی ، بهش اعتماد دارم ، بچه بدی نیست ، مرد خوبیه ، ولی خب به نظر من احتیاط شرط عقله ، چون دیدم زندگی مادر پدرمو