2777
2789

من خیلی خیلی به شوهرم اعتماد دارم یعنی یازده سال از ازدواجمون میگذره تابحال هیچ حرکت اشتباهی ازش ندیدم هیچی گوشیش همیشه ولو وسط خونه خودشم تمام کمال همیشه پیش خودم 

ولی میگن تو اوج اعتماد بدترین ضربه هارو میخوری راستش منو خیلی میترسونه من اصلا اصلا ادم حساسی نیسم  ولی خب قطعا شوکه میشم اگه اتفاقی برام بیوفته خدایی تکلیفم با خودم روشن نیست نفرین عامون به ذهن مریضم😂😂

لطفا بیاین تاپیک اخرم نظر بدین

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من در اوج اعتماد چنان ضربه بزرگی بهم خورد و خیانت بدی بهم شد که فقط تا ۶ ماه شبها نفسم میگرفت و گریه میکردم و شوک شده بودم بعدش کم کم باور کردم 

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

من هرکاری هم بکنم نمیتونم حساس نباشم ، چکش و اینا هم نمیکنم ، اما بهش گفتم دست از پا خطا کنه باید بعدش با عزرائیل سلام احوال پرسی کنه ، خیلی جدی تهدیدش میکنم ، یه بار گفتم بفهمم کاری میکنی رفتی دستشویی تو افتابه اسید میریزم ، ابم قطع میکنم ، دیگه خودت بدونی و خدات اون لحظه

روانشناس اینده ، کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

مسئله ریاضی حس کردم

نه تاپیکم در مورد یه عروس فامیلمون هست که من احساس میکنم خیلی رو میده به شوهرش و مادرشوهرش ولی فامیل های مامانم میگن این عروس خیلی عاقل و باشعوره 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

من هرکاری هم بکنم نمیتونم حساس نباشم ، چکش و اینا هم نمیکنم ، اما بهش گفتم دست از پا خطا کنه باید بع ...

یا خدااااا  😂😂😂🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️

چه فکرایی داری 

اون بذبخت فکر نکنم  نگاه یهویی بندازه به طرف  تهدیدت عشق است خداحافظی با مردانگی 

بگردم عزیزم میدونم سخت

نه نمیدونی کاش هیچوقت ندونی و هیچ زنی این بلا سرش نیاد

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول